Uw bestelling

Rechtspraak Arbeidsrecht
excl. btw € 34,67

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Rechtspraak Arbeidsrecht

Editie 2015, 9e herziene druk

mr.dr. A.G. Veldman, dr. S.E. Heeger-Herter, prof. mr. A.R. Houweling, mr.dr. S.N. de Valk

Dit boek bevat meer dan 200 van de heden ten dage belangrijkste uitspraken op het terrein van het arbeidsovereenkomstenrecht en het collectieve arbeidsrecht. Opgenomen zijn feiten en kernoordeel van de Hoge Raad, eventueel aangevuld met van belang zijnde opmerkingen c.q. stellingen uit de annotaties. Een uitermate geschikt boek voor Academische opleidingen Arbeidsrecht.

  • Boek
  • 946 pagina's
  • Bestelcode 9789012395731
Omschrijving
Dit boek bevat meer dan 200 van de heden ten dage belangrijkste uitspraken op het terrein van het arbeidsovereenkomstenrecht en het collectieve arbeidsrecht.
Gepoogd is deze uitspraken tot hun kern terug te brengen, dat wil zeggen: er is een zodanige selectie toegepast dat feiten en kernoordeel van de Hoge Raad zijn opgenomen, eventueel aangevuld met van belang zijnde opmerkingen c.q. stellingen uit de conclusie en/of annotatie. Vanwege deze aanpak is Rechtspraak Arbeidsrecht in de eerste plaats geschikt voor het onderwijs, in het bijzonder ten behoeve van de academische bestudering van het arbeidsrecht. Voor de rechtspraktijk kan het boek bovendien als een handig naslagwerk fungeren.

Rechtspraak Arbeidsrecht is een samenwerkingsproject van de secties Arbeidsrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit Utrecht en de Rijksuniversiteit Groningen.
Product details
Bestelcode 9012395739
Productsoort Boek
Aantal pagina's 946
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2015, 9e herziene druk
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 822
Auteur(s) mr.dr. A.G. Veldman dr. S.E. Heeger-Herter prof. mr. A.R. Houweling mr.dr. S.N. de Valk