Uw bestelling

Regelingen Wet op het Hoger Onderwijs 2016
excl. btw € 48,11
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Regelingen Wet op het Hoger Onderwijs 2016

Deze pocket is bedoeld voor bestuurders, managers, beleids- en stafmedewerkers en actieve studenten. Om de WHW te hanteren en na te leven moet men de wet kennen én begrijpen.

  • Boek
  • 470 pagina's
  • Bestelcode 9789012397025
Omschrijving
Redactie en toelichtend commentaar: mr. P.C. Kwikkers

Dertiende druk, editie 2016, van de wettenpocket van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en de Experimentenwet Vooropleidingseisen, Selectie en Collegegeldheffing, de WHW, met het bekende toelichtend commentaar.
Deze pocket is bedoeld voor bestuurders, managers, beleids- en stafmedewerkers en actieve studenten. Voor hen is deze pocket, mede door de uitvoerige index en verschillende andere zoekmogelijkheden, uitermate geschikt.

Om de WHW te hanteren en na te leven moet men die wet niet alleen kennen, maar ook begrijpen. Deze pocket levert een bijdrage aan ‘WHW-proof handelen’, verbetering van rechtsstatelijk inzicht en daarmee aan de legitimiteit. De WHW is in de praktijk een veelomvattende, maar geen gemakkelijk toepasbare wet. Bovendien is het beleid in het hoger onderwijs dynamisch, veelvormig en complex en wordt doorlopend aan de hogeronderwijswetgeving gesleuteld. Naast wetskennis is daarom vaak toch nog deskundig advies nodig om beleids- en bestuursproblemen en juridische vraagstukken in hun onderlinge samenhang te kunnen oplossen.

Redenen om deze editie elk jaar opnieuw aan te schaffen zijn:
– De pocket wordt jaarlijks volledig bewerkt en heeft zo een unieke actualiteit.
– Met de leeswijzers en het toelichtend commentaar is de WHW toegankelijker.
– De pocket bevat de volledige tekst van de wet zoals die geldt vanaf 1 januari 2016, alsmede teksten van hangende wetswijzigingen. De teksten zijn bijgewerkt tot de op 1 december 2015 bekende stand van zaken, met inbegrip van inwerkingtredingbesluiten tot die datum.
– Het uitvoerige toelichtend commentaar bevat onder meer een beknopt overzicht over de hoofdstukken WHW en geeft inzicht in sleutelbepalingen daarin. Het stipt inhoudelijke wetswijzigingen na 2003 aan en besteedt aandacht aan komende beleids- en wetswijzigingen.
– Achteraan treft u een uitgebreide ‘intelligente’ index aan die u met een enkel trefwoord naar het wetsartikel brengt dat u nodig heeft; ook zonder juridische opleiding of ervaring met de WHW; ook als uw trefwoord zelf niet in de wet voorkomt.
Product details
Bestelcode 9012397022
Productsoort Boek
Aantal pagina's 470
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar