RijWijzer met uw scootmobiel

B.M. Aussen, B.W.M. Elschot

Wist u dat er in Nederland ongeveer 150.000 scootmobielers rondrijden? En dat dit aantal met maar liefst 35.000 personen per jaar groeit? Voor de ervaren, beginnende en toekomstige scootmobieler is het van groot belang op de hoogte te zijn van de regelgeving die op dit gebied geldt. Iedereen wil immers veilig de weg op! Tot voor kort was er geen 'officieel' cursusmateriaal beschikbaar. Dankzij de uitgave RijWijzer met uw Scootmobiel is daar verandering in gekomen!

  • Boek
  • 144 pagina's
  • Bestelcode 9789012120784
Omschrijving
Een scootmobiel is een met elektromotor aangedreven voertuig verkrijgbaar met drie en vier wielen en wordt veelal gebruikt door mensen met een mobiliteitsbeperking. Het gebruik ervan is de afgelopen jaren flink toegenomen. Wist u bijvoorbeeld dat er in Nederland momenteel 150.000 scootmobielers rondrijden? En dat dit aantal met maar liefst 35.000 personen per jaar groeit?

Een grote verscheidenheid aan verkeersdeelnemers
Onder deze grote groep bestuurders is een grote verscheidenheid van verkeersdeelnemers aanwezig. Zo is een kleine groep nooit eerder bestuurder van een voertuig geweest en heeft een iets grotere groep alleen aan het verkeer deelgenomen middels een fiets of een bromfiets. Een andere groep is (of was) in het bezit van een rijbewijs benodigd voor het besturen van een motorvoertuig.

Veilig de weg op?
Voor de ervaren, beginnende en toekomstige scootmobieler is het van groot belang op de hoogte te zijn van de regelgeving die op dit gebied geldt. Iedereen wil immers veilig de weg op! Tot voor kort was dit niet eenvoudig aangezien er geen 'officieel' cursusmateriaal beschikbaar was. Dankzij de uitgave RijWijzer met uw Scootmobiel is daar verandering in gekomen!

Dé theoriebijbel voor de scootmobieler
In het boek RijWijzer met uw Scootmobiel beschrijven de twee auteurs op heldere wijze de theorie van verkeersregels voor bestuurders van een scootmobiel of een gehandicaptenvoertuig met motor. Dit gebeurt op dusdanige wijze dat de uitgave ook voor personen die het Nederlands nog niet voldoende beheersen zeer toegankelijk is. RijWijzer met uw Scootmobiel is mede hierdoor een ware theoriebijbel voor iedere scootmobieler. En uitstekend lesmateriaal!

Rij wijzer, met de RijWijzer!
Ieder onderdeel van de RijWijzer begint met een artikel dat voor de bestuurder van belang is. Daarna volgt een uitleg van dit artikel, voorzien van situatietekeningen. Ten slotte eindigt ieder onderdeel met een korte, maar duidelijke samenvatting.

Benieuwd naar de inhoud? Bekijk hieronder een aantal pagina's:

Product details
Bestelcode 9789012120784
Productsoort Boek
Aantal pagina's 144
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 12-02-2008
NUR code 600
Auteur(s) B.M. Aussen B.W.M. Elschot

Uw bestelling

RijWijzer met uw scootmobiel
excl. btw € 18,72 incl. btw € 19,84
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht