SC Krant

SC kent de wet

Met SC vindt u alle relevante informatie over (de totstandkoming van) wet- en regelgeving bij elkaar op één plek. Nieuws, achtergronden, opinie, wetsvoorstellen en officiële publicaties. Met een abonnement op SC weet u altijd zeker wat de praktische gevolgen van nieuwe of veranderende wet- en regelgeving zijn! De SC Krant is een tweewekelijkse uitgave waarin recente ontwikkelingen die kunnen leiden tot nieuwe wetten en regels worden toegelicht.

  • Tijdschrift
  • Bestelcode SCKRANT
Omschrijving
Twijfelt u er ook wel eens aan of nieuwe wetgeving voor u relevant is? In de SC Krant leest u elke 2 weken s alle relevante informatie over (de totstandkoming van) wet- en regelgeving. Nieuws, achtergronden, opinie en een overzicht van officiële publicaties.

SC Krant
De SC Krant verschijnt 20 keer per jaar waarin recente ontwikkelingen die kunnen leiden tot nieuwe wetten en regels worden toegelicht. Ook biedt de SC Krant een overzicht van alle nieuwe officiële publicaties en achtergrondinformatie die uw inzicht in wetten en regels vergroten. Alles om u in staat te stellen beter op wet- en regelgeving te anticiperen.

SC Nieuwsbrief
Een abonnement op de SC Krant is inclusief een dagelijkse e-mailsignalering waarmee we u informeren over de actualiteit omtrent wet- en regelgeving. Politieke ontwikkelingen die kunnen leiden tot nieuw beleid dat u gaat raken.

SC Online
Met een abonnement op SC Krant heeft u geen toegang tot SC Online of de digitale versie van de SC Krant . Klik hier om een totaalabonnement af te sluiten.

Kijk ook op www.sconline.nl.
Product details
Merk SC
Bestelcode SCKRANT
Productsoort Tijdschrift
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel SC kent de wet
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie Rutger van den Dikkenberg Nicolette van den Hout Wouter de Jong
Hoofdredactie Cindy Castricum

Uw bestelling

SC Krant
excl. btw € 189,00 incl. btw € 206,01
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht