Uw bestelling

Schade vergoeden of beperken
excl. btw € 18,82

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Schade vergoeden of beperken

Schade vergoeden of beperken? In deze uitgave vindt u de belangrijkste teksten van de 2004-editie van het jaarlijkse symposium van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA). Met onder andere een interessante uiteenzetting over de fundamenten en de techniek van het schadevergoedingsrecht.

  • Boek
  • 120 pagina's
  • Bestelcode 9789054094128
Omschrijving
Tijdens het jaarlijkse symposium van de Vereniging van Letselschade Advocaten worden diverse deelgebieden op het brede terrein van personenschade besproken.

Deze uitgave bevat de teksten van het LSA-symposium dat op 30 januari 2004 werd gehouden. De titel van dit derde lustrum symposium was Schade: vergoeden of beperken?

In de eerste bijdrage stelt de heer Lindenbergh de vraag “Schade vergoeden, wat is dat eigenlijk?”. Hij gaat hierin terug naar de fundamenten en de techniek van het schadevergoedingsrecht.De heer Van Boom brengt in zijn artikel de gevolgen van het recente overheidsbeleid voor de letselschadepraktijk in kaart. De heer Van Dijk stelt de vraag in hoeverre (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij van een benadeelde kan verlangen dat hij een beroep doet op de verstrekkingen op grond van de AWBZ en de voorzieningen die de WVG kent; hierbij gebruikmakend van de schaars aanwezige jurisprudentie. In de laatste bijdrage, van de heer Tjittes en mw. Giesen, wordt het letselschaderecht bekeken in relatie tot jonge slachtoffers.
Product details
Bestelcode 9054094125
Productsoort Boek
Aantal pagina's 120
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Redactie prof. mr. W.H. van Boom