Sdu Commentaar Arbeidsrecht artikelsgewijs 2017

prof. mr. A.R. Houweling, mr. dr. J.H. Even, mr. R.A.A. Duk, prof. mr. R.M. Beltzer

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is een oriëntatie- en naslagwerk in één. Naast de wettekst vindt u een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de arbeidsrechtwereld. Aan de hand van een logische en heldere opbouw komen de auteurs binnen enkele pagina’s tot de kern. Zo vindt u snel de relevante informatie. Nieuw Editie 2017: Inclusief belangrijkste WWZ-uitspraken en aanpassingen WMM

  • Boek
  • 1260 pagina's
  • Bestelcode 9789012400602
Omschrijving
Nieuwe tijden vragen om nieuwe standaarden met de hoogste kwaliteit, actualiteit, compleetheid en overzichtelijkheid. Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is een oriëntatie- en naslagwerk in één. Naast de wettekst vindt u een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de arbeidsrechtwereld. Aan de hand van een logische en heldere opbouw komen de auteurs binnen enkele pagina’s tot de kern. Zo vindt u snel de relevante informatie.

Editie 2017: Inclusief belangrijkste WWZ-uitspraken en aanpassingen WMM
In deze derde druk zijn de belangrijkste uitspraken op het terrein van de Wet werk en zekerheid (Wwz) en alle daarbij behorende lagere regelgeving integraal verwerkt. De wijzigingen in de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WMM) die vanaf 2018 gelden zijn eveneens verwerkt. Vanzelfsprekend zijn alle overige themata grondig geüpdatet. Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is daarmee het meest actuele en meest handzame naslagwerk voor uw dagelijkse praktijk.

Uw collega’s hebben goede redenen om te kiezen voor Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs:

•Oriëntatie- en naslagwerk in één. Zo kunt u tijd en geld besparen.
•To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.
•Snel tot de kern van het wetsartikel.
•Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het Arbeidsrecht.
•Actuele wetteksten en toelichting op de bijbehorende website
•Onder redactie van prof.mr. R.M. Beltzer, prof.mr. R.A.A. Duk, mr.dr. J.H. Even en prof.mr. A.R. Houweling.

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is een mooie aanvulling op Commentaar Arbeidsrecht Thematisch. Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs hanteert een artikelsgewijze indeling, die naadloos aansluit op de praktijk: in een handomdraai vindt u het wetsartikel met commentaar dat u nodig hebt. Zo vindt u een compleet overzicht van onder meer het Burgerlijk Wetboek Boek 7 titel 10, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en de Algemene wet gelijke behandeling. Van onder meer de Werkloosheidswet en de Wet op de ondernemingsraden is een selectie aan relevante wetsartikelen opgenomen.

Altijd up-to-date
Sdu Commentaar Arbeidsrecht is verkrijgbaar in boekvorm en online. Boek, online of een combinatie van de twee, de prijs is gelijk. Met een combinatieabonnement ontvangt u elk jaar een vernieuwde versie van het boek en hebt u altijd toegang tot de website. Daar houden we het commentaar doorlopend actueel. Met regelmaat voegen we bovendien nieuwe jurisprudentie toe. Doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak gaat snel en overzichtelijk.
Product details
Bestelcode 9789012400602
Productsoort Boek
Aantal pagina's 1260
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 23-10-2017
NUR code 825
Serie naam Sdu Commentaar
Auteur(s) prof. mr. A.R. Houweling mr. dr. J.H. Even mr. R.A.A. Duk prof. mr. R.M. Beltzer
Editie 2017

Uw bestelling

Sdu Commentaar Arbeidsrecht artikelsgewijs 2017
excl. btw € 137,50 incl. btw € 145,75
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht