Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht Online

Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht OnIine biedt artikelsgewijs commentaar op het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering, samengebracht op één platform. Naast een analyse en juridische duiding van de wetsbepalingen (in beginsel per artikellid) wordt tevens verwezen naar relevante rechtspraak, parlementaire geschiedenis en literatuur. Met name de verwijzing naar deze diverse andere bronnen, maakt dit commentaar onderscheidend ten opzichte van andere commentaren, en daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMBPROL
Omschrijving
Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht Online omvat praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering.

Voor de rechtspraktijk
Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht is tot stand gekomen met medewerking van verschillende auteurs, elk een deskundige op zijn of haar specifieke deelonderwerp en om die reden aangezocht het commentaar te schrijven. Dit commentaar is vooral bedoeld voor de rechtspraktijk. De wet- en regelgeving worden nader geduid en van commentaar voorzien. Op onderdelen wordt evenwel niet geschuwd een zekere sturing te geven aan het wetenschappelijke debat.

Waarom kiezen voor Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht?
· To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.
· Snel tot de kern van het wetsartikel.
· Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het burgerlijk procesrecht.
· Actuele wetteksten en commentaren in het online archief via Opmaat.sdu.nl .

Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het straf(proces)recht en staat onder redactie van prof.mr.dr. R.H. de Bock, prof.mr. A. Hammerstein, mr. R.M. Hermans en prof.mr. C.J.M. Klaassen.

Op Opmaat.sdu.nl wordt het commentaar actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar de achterliggende teksten.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMBPROL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820

Uw bestelling

Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht Online

* Verplichte velden

excl. btw € 272,00 incl. btw € 329,12
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht