Sdu Commentaar Europees Verdrag Rechten v/d Mens Online

Met Su Commentaar Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied.
Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMEVROL
Omschrijving
Sdu Commentaar EVRM online
Op Sdu Commentaar Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens online vindt u zeer uitgebreide en diepgaande commentaren op:
-het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens;
-aanverwante protocollen.

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur.

Verzekerd van actuele juridische informatie

Het belang van het EVRM is de laatste jaren enorm toegenomen. Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens doet met regelmaat uitspraken die van invloed zijn op de Nederlandse rechtspraktijk. Met Sdu Commentaar EVRM online bent u verzekerd van actueel en diepgaand commentaar op het EVRM en de protocollen. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over het EVRM.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen: De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren. Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Het Sdu Commentaar Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens online is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van Europese mensenrechten en staat onder redactie van prof. dr. J.H. Gerards , prof. dr. Y. Haeck, prof. Dr. P. de Hert , mr. dr. M.K.G. Tjepkema, mr. dr. J. van der Velde, mr. A.J.Th. Woltjer.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMEVROL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Prijs incl. BTW 356.95
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N

Uw bestelling

Sdu Commentaar Europees Verdrag Rechten v/d Mens Online

* Verplichte velden

excl. btw € 295,00 incl. btw € 356,95
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht