Uw bestelling

Sdu Verzameling Belastingwetten 2016
excl. btw € 27,83
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Sdu Verzameling Belastingwetten 2016

Inclusief website met actuele wetteksten

prof.dr. J.W. Zwemmer

Deze verzameling belastingwetten is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs van belang zijn. Alle relevante belasting wetten zijn opgenomen met de belangrijkste uitvoerings besluiten en aanverwante regelgeving. Ook Europese regelingen zijn in deze uitgave te vinden, zoals de Btw-richtlijn en diverse andere Europese Richtlijnen. Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari 2016.

  • Boek
  • 2336 pagina's
  • Bestelcode 9789012396486
Omschrijving
Deze verzameling belastingwetten is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs van belang zijn. Alle relevante belasting wetten zijn opgenomen met de belangrijkste uitvoerings besluiten en aanverwante regelgeving. Ook Europese regelingen zijn in deze uitgave te vinden,
zoals de Btw-richtlijn en diverse andere Europese Richtlijnen. Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari 2016.

Achter diverse wetten is het overgangsrecht opgenomen. Ten opzichte van eerdere edities is dit verder uitgebreid. Waar mogelijk wordt verwezen naar gerelateerde wetsartikelen. Wetgeving die reeds is aangenomen, maar die nog wacht op invoering is cursief opgenomen bij het des betreffende artikel. Trefwoorden in de marge, een
trefwoordenregister en hoofdstuktabs maken deze pocketeditie optimaal toegankelijk. Door de uitvoering in dundruk past deze bundel ook nog in uw koffer. Daardoor hebt u deze onmisbare steun voor praktijk en/of studie altijd bij de hand. De teksten zijn afkomstig uit het basis wettenbestand van de Sdu, de officiële bron van alle Nederlandse wetgeving.
Product details
Bestelcode 9012396484
Productsoort Boek
Aantal pagina's 2336
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Inclusief website met actuele wetteksten
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Op aanvraag (070) 378 98 80
Publicatiedatum 26-01-2016
NUR code 826
Auteur(s) prof.dr. J.W. Zwemmer