CASE

Klant: Stolwijk Kelderman Fiscalisten
Branche: Fiscalisten en Accountants
Team:  Han Schut, Nic Riggelink, Jeffrey Kemperman, Rob Welling
Product: NDFR, NTFR, Tax Notes

De vooruitgang van Stolwijk Kelderman Fiscalisten

Han Schut heeft cliënten meer te bieden met bijzondere kennis

Han SchutHan Schut
Fiscaal vennoot bij Stolwijk Kelderman

Han Schut is fiscaal vennoot bij Stolwijk Kelderman. Het bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Zevenaar werkt dagelijks met NDFR. En kan zich daarmee in de markt onderscheiden op specialistische fiscale onderwerpen. Door bijzondere kennis eerst weg te geven, krijgt het kantoor veel terug.

Stolwijk Kelderman adviseert al bijna 5 jaar met NDFR: ‘NDFR is onmisbaar voor onze fiscale praktijk. Deze hebben we altijd paraat. Het gebruiksgemak maakt het prettig om er dagelijks mee te werken. Wij durven zelfs direct vanuit NDFR te adviseren terwijl we een cliënt aan de telefoon hebben.

Tijdens het gesprek zoeken we de juiste onderwerpen of commentaren erbij. En meestal kunnen we het antwoord dan al in hoofdlijnen geven. Je hebt direct een compleet beeld. Zo intuïtief werkt het. En wat het nog eens extra prettig maakt, alles is overal benaderbaar. Thuis, onderweg of bij een klant.’

Meer informatie

Product NDFR

NDFR

Stolwijk Kelderman gebruikt hét platform voor fiscaal experts van Sdu: NDFR. Online beschikbaar en met maatwerk als onderscheidend pluspunt. Maar ook zeer gebruiksvriendelijk en tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel.

NDFR van Sdu is voor fiscalisten die met minder geen genoegen nemen. Hiermee kunt u uw klanten op elk moment en voor elk fiscaal vraagstuk het beste advies geven. Naast de artikelsgewijze toegang (het navigeren naar het wetsartikel) beschikt NDFR over een zeer geavanceerde zoekmachine.

Meer informatie