Succesvolle kantoorhuisvesting, 7e herziene editie

Bouwstenen voor een optimaal resultaat

Peter van Scheijndel (vhp)

Handboek Succesvolle Kantoorhuisvesting beschrijft de mogelijkheden voor en eisen aan een modern kantoor zijn door maatschappelijke, technologische en organisatorische ontwikkelingen in een snel tempo veranderd.

  • Boek
  • 304 pagina's
  • Bestelcode 9789012580199
Omschrijving
Meer dan de helft van de Nederlandse beroepsbevolking werkt in een kantoor. De mogelijkheden voor en eisen aan een modern kantoor zijn door maatschappelijke, technologische en organisatorische ontwikkelingen in een snel tempo veranderd. Maatschappelijke ontwikkelingen liggen op het vlak van mobiliteit en bereikbaarheid. Organisatorische ontwikkelingen betreffen onder andere de flexibilisering van productieprocessen en technische ontwikkelingen en creëren daarnaast nieuwe mogelijkheden op de bovengenoemde ontwikkelingen in te spelen. Werk zal door deze ontwikkelingen steeds minder tijd -en plaatsafhankelijk worden uitgevoerd. Dit heeft uiteraard ook zijn weerslag op het ontwerp van kantoorhuisvesting. In dit boek wordt het belang onderstreept om dit ontwerpproces niet intuïtief maar planmatig uit te voeren.

Dit boek geeft antwoord op inhoudelijke vragen met betrekking tot het succesvol ontwerpen van kantoren. Door in de ontwerpfase van het kantoorgebouw en de kantoorinrichting rekening te houden met de eisen en wensen die de mens en de werkprocessen stellen aan huisvesting, kunnen veel problemen voorkomen worden en kosten worden bespaard. Het handboek geeft per hoofdstuk informatie over achtergronden en na te streven richtlijnen voor mens -en organisatiegerichte huisvesting.

Dit boek is in het bijzonder geschikt voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij het ontwerpen en inrichten van kantoren. Maar ook voor werkgevers, stafmedewerkers en OR leden biedt het boek een schat aan informatie om een succesvolle huisvesting te creëren.
Product details
Bestelcode 9789012580199
Productsoort Boek
Aantal pagina's 304
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Bouwstenen voor een optimaal resultaat
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 807
Auteur(s) Peter van Scheijndel (vhp)

Uw bestelling

Succesvolle kantoorhuisvesting, 7e herziene editie
excl. btw € 79,49 incl. btw € 86,64
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden

Let op, de levertijd van boeken kan iets langer zijn dan normaal, i.v.m. verhuizing van ons magazijn.