T&T Wet economische delicten in relatie tot milieurecht

Editie 2009

mr.dr. W.G.M. Visser

Deze uitgave geeft een toelichting op de tekst van de Wet op de economische delicten (WED) in relatie tot milieurecht. Tekst en toelichting Wet op de economische delicten in relatie tot milieurecht is een helder, informatief en toegankelijk naslagwerk voor de professional die op een of andere manier te maken heeft met deze wet in relatie tot milieurecht en/of de implementatie ervan.

  • Boek
  • 220 pagina's
  • Bestelcode 9789012381147
Omschrijving
Deze uitgave geeft een toelichting op de tekst van de Wet op de economische delicten (WED) in relatie tot milieurecht. Aspecten van de WED die van weinig of geen specifieke betekenis zijn voor het milieurecht worden slechts kort besproken.

Tekst en toelichting Wet op de economische delicten in relatie tot milieurecht bestaat uit drie delen:
  • In het eerste deel wordt de geschiedenis van de WED besproken. Daarnaast komt de verhouding tot andere (straf)wetten aan de orde en wordt kort ingegaan op de inhoud van de verschillende titels van de wet.
  • In het tweede deel worden de afzonderlijke bepalingen van de WED gedetailleerd besproken en toegelicht.
  • In het derde deel zijn de teksten van een aantal relevante, aan de WED gerelateerde regelingen -al dan niet voorzien van enige toelichting- opgenomen.

De toelichting op de wet vindt per artikel plaats en is voorzien van heldere kopjes per onderwerp. Een handig trefwoordenregister en de margeteksten maken de informatie gemakkelijk en toegankelijk. U vindt ook een duidelijke link tussen milieurecht en strafrecht. Kortom, met Tekst en toelichting Wet op de economische delicten in relatie tot milieurecht beschikt u over een unieke uitgave.

Tekst en toelichting Wet op de economische delicten in relatie tot milieurecht is een helder, informatief en toegankelijk naslagwerk voor de professional die op een of andere manier te maken heeft met deze wet in relatie tot milieurecht en/of implementatie ervan.
Product details
Bestelcode 9012381142
Productsoort Boek
Aantal pagina's 220
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2009
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) mr.dr. W.G.M. Visser

Uw bestelling

T&T Wet economische delicten in relatie tot milieurecht
excl. btw € 67,61 incl. btw € 71,67
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht