Naar de inhoud

Taxvice heet nu: Addify!

Addify is een innovatieve softwareoplossing die jouw adviespraktijk digitaal transformeert, inzicht en overzicht biedt en inhoudelijk ondersteunt.

Taxvice
Taxvice wordt Addify
 • Mis geen advieskansen

  Signaleer vroegtijdig welke kansen en bedreigingen er spelen bij klanten.

 • Versterk je klantwaarde

  Vergroot jouw zichtbaarheid en laat je meerwaarde zien door te anticiperen op veranderingen.

 • Grip op het adviestraject

  Krijg meer grip op de advisering met een uniforme workflow en dossiervorming.

 • Beschikbare tools en content

  Vanuit het advies de beschikking over relevante juridische/fiscale content en toepasbare modellen.

Taxvice gaat verder als Addify

Taxvice werd in 2019 geïntroduceerd als een adviesprogramma speciaal ontworpen voor belastingadviseurs en fiscalisten. Sindsdien heeft dit platform een enorme groei doorgemaakt en is het uitgebreid tot een complete oplossing voor het hele accountants- en advieskantoor. Aangezien de naam Taxvice niet meer past bij de huidige omvang van het product, gaan we verder onder de naam Addify.

Met Addify heb je toegang tot de software-oplossing die je een helder inzicht biedt in je gehele fiscale advies- en accountancykantoor.

Addify, opgeteld het beste resultaat

Met Addify introduceren we een toekomstbestendige naam die perfect past bij het volledige product. Addify is een softwareoplossing voor het gehele accountants- en belastingadvieskantoor, die proactief advieskansen signaleert, zorgt voor grip op het advieskantoor en je klantrelaties een boost geeft.

Addify logo

Wat betekent dit voor jou?

Alleen de naam van Taxvice verandert naar Addify. Verder verandert er niets en kun je gewoon inloggen via de bekende weg. Heb je toch vragen over het inloggen? Bekijk hier de technische FAQ over de naamswijziging opgesteld voor jouw IT afdeling.

Technische Veelgestelde vragen Taxvice wordt Addify

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!