Uw bestelling

Tijdschrift Conflicthantering

* Verplichte velden

excl. btw € 109,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Tijdschrift Conflicthantering

Tijdschrift Conflicthantering vormt een rijke informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in mediation en conflicthantering. Nieuwe ontwikkelingen, achtergronden, verdieping en discussie staan centraal. Auteurs en redactie presenteren in elk nummer een inkijk in theorie en praktijk. Tijdschrift Conflicthantering (TC) is een uitgave van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en wordt uitgegeven door Sdu.


  • Multimedia
  • Bestelcode TC
Omschrijving
Tijdschrift Conflicthantering (TC) is een uitgave van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en wordt uitgegeven door Sdu .

Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar op papier. Naast het papieren tijdschrift krijgt u toegang tot het online archief www.tijdschriftconflicthantering.nl .

Voor wie bestemd?
Dit vaktijdschrift vormt een rijke informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in mediation en conflicthantering. Nieuwe ontwikkelingen, achtergronden, verdieping en discussie staan centraal. Auteurs en redactie presenteren in elk nummer een inkijk in theorie en praktijk.

Abonnementen
De abonnementsprijs is inclusief toegang tot het online archief van het tijdschrift. Leden van de NMv ontvangen het tijdschrift gratis uit hoofde van hun lidmaatschap, dit geldt ook voor MfN-registermediators met een dienstenpakket.

Indien u nog niet overtuigd bent kunt u ook eerst een proefabonnement voor 4 maanden bestellen.

Nu ook met APP
Lees het nieuwe Tijdschrift Conflichthantering vis de tijdschriften app van Sdu, kortweg TCAPP. Te raadplegen op uw tablet of mobiel. Uw inloggegevens ontvangt u bij het afsluiten van dit abonnement.
Handig, zo verzekert u zich van de laatste info, en heeft u het altijd bij de hand.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers? Neem dan contact op met onze afdeling Sales: (070) 378 93 13 of mail naar sales.juridisch@sdu.nl .

TC via contentintegratie
Het Tijdschrift Conflicthantering is ook in digitale vorm beschikbaar via Rechtsorde en Legal Intelligence. Hebt u daar vragen over, neem dan contact op met onze afdeling Sales: (070) 378 93 13 of mail naar sales.juridisch@sdu.nl .


Bekijk de website

Product details
Bestelcode TC
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.tijdschriftconflicthantering.nl
Voorbeeld TC1605.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie mr. L. Hora Adema prof.dr. A. Nauta mr. A. Schaberg mr.dr. F. Schonewille drs. L. Sloots drs. L. van Oss
Hoofdredactie dr. Alex Brenninkmeijer