Uw bestelling

TPC, tijdschrift voor public governance audit & control - abo Inclusief Online

* Verplichte velden

excl. btw € 154,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

TPC, tijdschrift voor public governance audit & control - abo Inclusief Online

TPC is het vaktijdschrift over public governance, audit & control bij de Rijks- en decentrale overheid. Sdu Uitgevers heeft dit blad ontwikkeld in nauwe samenwerking met belangrijke professionals uit het vakgebied. Kernbegrippen binnen het vakterrein, zoals public governance, audit, control, management accounting, wet- en regelgeving en procesmanagement komen allemaal aan de orde.

  • Multimedia
  • Bestelcode TSPUBCONTR
Omschrijving
Bedrijfsvoering binnen de publieke en non-profitsector staat nog steeds volop in de belangstelling en wordt steeds professioneler. De functie van controller is zich in hoog tempo aan het verbreden naar strategische advisering en de thema’s public governance en audit krijgen steeds meer aandacht. Als u zich met bedrijfsvoering bezighoudt vindt u het vast prettig om goed geïnformeerd te blijven over de ontwikkelingen op uw vakgebied. Public governance en audit zijn hierbij belangrijke, actuele thema’s.

De informatie die wij u bieden is praktisch toepasbaar en heeft een duidelijke relatie met uw dagelijkse beroepspraktijk. Het tijdschrift biedt bij uitstek ‘how-to-informatie’ en wordt aangeboden door deskundigen uit de praktijk. Hoofdredacteur is mw. mr. G.M.M. Blokdijk . Naast het tijdschrift ontvangt u een licentie voor de website TPC online. Met TPC online (www.tpconline.nl) krijgt u toegang tot het online archief van TPC. Dit online archief bevat 10 jaargangen TPC.

TPC gratis uitproberen? Met het proefabonnement van TPC ontvangt u gratis een licentie van vier maanden voor de website TPC online, waar u de 10 jaargangen TPC kunt bekijken. Daarnaast ontvangt u twee keer het tijdschrift. Bestel het proefabonnement van TPC via de bestelknop op deze pagina.


Bekijk de website

Product details
Bestelcode TSPUBCONTR
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.tpconline.nl
Beschikbaarheid Leverbaar