Tijdschrift voor public governance audit & control (abonnement) Tijdschrift inclusief online toegang en stapp app.

TPC is het vaktijdschrift over public governance, audit & control bij de Rijks- en decentrale overheid. Sdu Uitgevers heeft dit blad ontwikkeld in nauwe samenwerking met belangrijke professionals uit het vakgebied. Kernbegrippen binnen het vakterrein, zoals public governance, audit, control, management accounting, wet- en regelgeving en procesmanagement komen allemaal aan de orde.

  • Multimedia
  • Bestelcode TSPUBCONTR
Omschrijving
Bedrijfsvoering binnen de publieke en non-profitsector staat nog steeds volop in de belangstelling en wordt steeds professioneler. De functie van controller is zich in hoog tempo aan het verbreden naar strategische advisering en de thema’s public governance en audit krijgen steeds meer aandacht. Als u zich met bedrijfsvoering bezighoudt vindt u het vast prettig om goed geïnformeerd te blijven over de ontwikkelingen op uw vakgebied. Public governance en audit zijn hierbij belangrijke, actuele thema’s.

De informatie die wij u bieden is praktisch toepasbaar en heeft een duidelijke relatie met uw dagelijkse beroepspraktijk. Het tijdschrift biedt bij uitstek ‘how-to’-informatie en wordt aangeboden door deskundigen uit de praktijk. Hoofdredacteur is mw. mr. G.M.M. Blokdijk . Naast het tijdschrift ontvangt u een licentie voor de website TPC online. Met TPC online (www.tpconline.nl) krijgt u toegang tot het online archief van TPC. Dit online archief bevat 10 jaargangen TPC. Daarnaast kunt u het tijdschrift ook in Stapp, de App van Sdu bekijken. Met Stapp kunt u onder meer heel makkelijk uw tijdschrift via tablet of smartphone raadplegen, aantekeningen en notities maken in de aflevering en deze exporteren naar e-mail.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode TSPUBCONTR
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.tpconline.nl
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Tijdschrift voor public governance audit & control (abonnement) Tijdschrift inclusief online toegang en stapp app.

* Verplichte velden

excl. btw € 174,00 incl. btw € 189,66
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Andere klanten bestelden ook: