Voor ons team Mediasales zijn wij op zoek naar een

Accountmanager Binnendienst Mediasales

Als Accountmanager Binnendienst benader je actief prospects en bestaande klanten per telefoon en geeft hen gericht media-advies. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte in diverse print en online titels en het aantrekken van sponsoren voor diverse evenementen/congressen. Tevens ondersteun je de Accountmanagers buitendienst bij het realiseren van de verkoopdoelstellingen door middel van het maken van afspraken en het zoeken van nieuwe leads. Uiteraard verwerk je de verkoopactiviteiten administratief. Je komt te werken in het mediasales team met 4 collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een gezamenlijk jaartarget.

Wie ben je?
Je bent zowel commercieel als competitief en hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau. Sales is jouw passie en van omzet gaat je hart sneller kloppen. Je hebt bij voorkeur ervaring met CRM systemen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en je bent gewend om te presteren onder druk. Natuurlijk is je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend; je hebt overtuigingskracht en je kunt goed onderhandelen. Als Accountmanager Binnendienst ben je in staat de behoefte van de klant te signaleren en weet je deze om te zetten in verkoopsuccessen.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angela Bruins (Manager Sales en Klantenservice), tel.nr. 06 53 15 56 78 of per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Accountmanager Binnendienst Mediasales C015.

Solliciteer direct

Johnathan Juliana
 

“Voor mensen met passie is er altijd een markt!”

Johnathan Juliana, Accountmanager