Voor onze afdeling Control zijn we op zoek naar een enthousiaste en dynamische

BUSINESS CONTROLLER

(36 uur p/w)Jouw uitdaging:
Als business controller ben je verantwoordelijk voor de planning & control cyclus en ben je dus spil in het proces van budgetteren en forecasten en rapporteer je maandelijks over de financiële voortgang van de business. Als sparringpartner van directie, managers en uitgevers stel je je nieuwsgierig, kritisch, uitdagend, signalerend en adviserend op. Je levert relevante stuurinformatie aan, ondersteunt het management bij het opstellen van een goede balans tussen doelstellingen en de hiertoe benodigde middelen en je bewaakt de onderlinge samenhang tussen de doelstellingen op de verschillende niveaus en afdelingen.
Het control-team bestaat uit 3 business controllers. Iedere business controller is verantwoordelijk voor het portfolio van enkele uitgeefonderdelen. Teamwork is belangrijk om goed en breed inzicht in de business te hebben en om van elkaar te leren.

De ideale kandidaat:
• Beschikt minimaal over een afgeronde opleiding HEAO Bedrijfseconomie. Een vervolgopleiding (WO of post-HBO) geniet de voorkeur.
• Heeft ca. 2-5 jaar relevante werkervaring, is toe aan een tweede of derde baan. Ervaring met abonnements- en online business geeft een voorsprong.
• Is flexibel, leergierig en weet van aanpakken.
• Werkt accuraat, is analytisch sterk en kan veranderingen doorvoeren.
• Is vertrouwd met MS Office en Excel in het bijzonder. Ervaring met Oracle Business Intelligence of een vergelijkbare BI-tool is een pré.
• Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Franse taal is geen vereiste, maar kan van pas komen.
• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en is in staat op verschillende niveaus te acteren.


Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische PubQuiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je mailen naar sollicitatie@sdu.nl. Ook wanneer je wilt solliciteren kun je gebruik maken van dit mailadres. We ontvangen graag je motivatie en cv ovv Business Controller F001.