Sdu Licent Academy is een aanbieder van opleidingen en vakinformatie voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Het aanbod bestaat uit opleidingen, cursussen, symposia, congressen, e-learnings en webinars (bekend onder de naam Tax Talks), vakbladen en praktijkgerichte toolkits die adviseurs ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Per jaar worden er zo’n 200 dagen georganiseerd en zo’n 24 e-learnings en webinars ontwikkeld. En daar hebben we jou hard bij nodig! Voor dit onderdeel zijn wij op korte termijn op zoek naar een creatieve en georganiseerde

Congrescoördinator

Als Programma Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke en (financieel-) administratieve traject rondom de studiebijeenkomsten van Sdu Licent Academy vanaf het moment dat het conceptprogramma klaar is. Je plant en organiseert de bijeenkomsten, regelt de accommodatie en tijdens de bijeenkomsten ontvang je de deelnemers en instrueer je de hosts. Je onderhoudt de contacten met externe leveranciers en sprekers, verzendt het documentatiemateriaal en bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Daarnaast regel je alles wat met de accreditatie van punten bij de verschillende beroepsorganisaties te maken heeft. Tot slot optimaliseer je processen gericht op het bewaken van kwaliteit, het klantgericht werken en kostenbeheersing. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 25 collega’s en kenmerkt zich door een open en informele sfeer. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Sdu Opleidingen en Events.

Wie ben je?
Naast een MBO denk- en werkniveau heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Verder ben je contactueel sterk, accuraat en ben je een ster in het organiseren en plannen. Je gaat voor kwaliteit en resultaat, en de klant staat bij jou voorop. Je weet van aanpakken en van deadlines en hard werken word je blij.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Programma Manager Licent, referentienummer U005.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager