Marketing Talent gezocht! Vind je het leuk om bij te dragen aan de deelnemerswerving van meerdere zakelijke bijeenkomsten en evenementen? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega 

Event Marketeer

De functie
Als Event Marketeer ben je verantwoordelijk voor de deelnemerswerving van meerdere zakelijke bijeenkomsten en evenementen per jaar. Je bepaalt de marketingstrategie (online en offline) en ontwikkelt marketingcommunicatieplannen die je vervolgens ook uitvoert.

Je analyseert, samen met het marketing intelligence team, je markt- en doelgroep en bepaalt welke middelen je in gaat zetten om je targets, binnen budget, te behalen. Je werkzaamheden bestaan verder uit het (laten) schrijven van teksten voor online/offline marketinguitingen, het briefen van zowel externen (bijv. vormgevers) als interne collega’s (bijv. telesales), het maken van emailings en het inzetten van social media. Samen met de online specialisten stel je nieuwe online campagnes op, maar zelf bezit je ook goede kennis van online marketing en zit je dagelijks in het CMS van verschillende websites en volg je de resultaten in Google Analytics.

Wie ben je?
We zijn op zoek naar een professionele en ambitieuze collega, die met veel passie het maximale uit onze evenementen wil halen. Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding, waarbij commercie, marketing en/of communicatie centraal heeft gestaan. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Event Marketeer in een marketing/sales gedreven organisatie. Resultaatgerichtheid, pro-activiteit, duidelijke communicatie en een hands-on mentaliteit zijn kenmerkend voor jouw manier van werken. Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent commercieel gedreven, kunt goed prioriteren, hebt goede projectmanagementvaardigheden en houdt ervan in een team te werken. Je bent flexibel en bereid om net dat stapje extra te zetten.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Je hebt onbeperkt toegang tot het volgen van ruim 100 online trainingen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional die zich wil ontwikkelen: leren, inspireren, netwerken, kennisdelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eveline van Eijsden (Teamleider marketing), telefoon 070-378 05 53. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Event Marketeer, referentienummer C001.

Solliciteer direct
 

“Kijk ook over de grenzen van je eigen afdeling, we zitten hier uiteindelijk allemaal voor dezelfde klant en de beste resultaten bereiken we met elkaar.”

Sander Mol, Servicemanager