Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar ambitieuze, gedreven en creatieve

Accountmanagers Inside Sales

De functie
Natuurlijk verwerk je je verkoopactiviteiten in ons CRM systeem, zodat we inzicht houden in je resultaten en de klantinformatie up to date blijft. Je werkt in deze functie nauw samen met de rest van het team, dat naast salescollega’s bestaat uit uitgevers, marketeers, medewerkers klantenservice en redacteuren.

Wie ben je?
Je bent zowel commercieel als communicatief sterk hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau. Sales is jouw passie en van omzet binnenhalen gaat je hart sneller kloppen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en je bent gewend om te presteren onder druk. Je hebt overtuigingskracht en je kunt goed onderhandelen. Als Accountmanager Inside Sales ben je in staat de vraag van de klant te doorgronden en weet je deze om te zetten in verkoopsuccessen.

Wat bieden we?
Sdu kenmerkt zich door een informele werksfeer, waarin je met vragen altijd bij je collega’s terecht kunt. We werken hard, willen elke dag een beetje beter worden en zijn ambitieus als het gaat om onze toekomst. Binnen het salesteam zijn ondernemerschap, verantwoordelijkheid en creativiteit kernbegrippen. Naast een marktconform basissalaris van rond de € 2.400,- bruto per maand, kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Door middel van training on the job, workshops en coaching helpen we je om jouw talenten zo goed mogelijk in te zetten. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station en Station Laan van NOI.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je je vragen mailen aan sollicitatie@sdu.nl. Interesse? Dan komen we graag met jou in contact; mail jouw CV en motivatiebrief aan sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Accountmanager Inside Sales, referentienummer C004.

Solliciteer direct