Voor onze Klantenservice zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

Medewerker Klantenservice

De functie van Customer Excellence medewerker is een uitdagende en verantwoordelijke baan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je doet er alles aan de klant blij te maken. Je wordt ingezet in verschillende teams met diverse taken, waaronder het verwerken van bestellingen, het telefonisch en per mail contact onderhouden met klanten, het uitvoeren van retentietaken gericht op klantbehoud, maar ook het administratief verwerken van klantgegevens, klachtafhandeling, en het afhandelen van eerstelijns helpdeskvragen. Je draagt zo in belangrijke mate bij aan onze klanttevredenheid maar ook aan alle verbeteringen binnen onze organisatie, bijvoorbeeld bij het verder doorontwikkelen van onze producten en diensten.

Wie ben je?
Je bent zowel communicatief als commercieel sterk en je hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau. Jouw focus ligt bij onze klant en je wordt blij van een afwisselend takenpakket. Denk hierbij aan alle vormen van klantcontact voor zowel bestaande als nieuwe klanten, maar ook voor jouw interne klant.
Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, geef je het juiste advies. Daarbij denk je niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Jij stelt de klant centraal en door een stapje extra te zetten geef je de klant het “WOW” - wat ben ik goed geholpen- gevoel. Natuurlijk is je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend en werk je accuraat, snel en betrouwbaar. Als Customer Excellence medewerker ben je in staat de behoefte van de klant te signaleren en weet je deze om te zetten in kansen.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Bij Sdu heb je echt de kans om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Medewerker Klantenservice, referentienummer C011.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager