Wil jij het verschil maken in het contact met onze klanten? Word jij blij van omzet binnenhalen? Dan willen we jou als nieuwe collega

Medewerker Telesales

Dit is wat je gaat doen
Als Medewerker Telesales heb je een veelzijdige en verantwoordelijke baan, waarin je direct kunt bijdragen aan onze groeidoelstelling. Je benadert actief prospects en klanten per telefoon, waarbij je door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, er steeds weer in slaagt de behoefte van de klant om te zetten in een sale.

Natuurlijk verwerk je je verkoopactiviteiten in ons CRM systeem, zodat we inzicht houden in je resultaten en de klantinformatie up to date blijft. Je werkt in deze functie nauw samen met de rest van het team, dat naast salescollega’s bestaat uit uitgevers, marketeers, medewerkers klantenservice en redacteuren.

Je herkent jezelf in het volgende

  • Allereerst ben je een doorzetter op salesgebied en ligt je ambitie bij het binnenhalen van omzet.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.
  • Natuurlijk ben je proactief en denkt in kansen en mogelijkheden, daarnaast wil je samen met je collega’s elke dag een stap harder zetten. Je kunt goed overtuigen en onderhandelen.
  • Het is in deze functie belangrijk dat je minimaal 2 jaar telefonische sales-ervaring hebt en dat je met targets kunt werken.
  • Je hebt een commerciële mindset en bent zo creatief dat je bruist van ideeën voor nieuwe producten of het verbeteren van processen dat je deelneemt aan onze jaarlijkse internationale wedstrijd Ideaction om zo de kans te krijgen je idee daadwerkelijk te laten uitvoeren.
  • Uiteindelijk wil je bij ons in vaste dienst treden.

 

Je kunt bij ons rekenen op
Een uitdagende telesalesfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid binnen een hecht team van 10 collega’s, waar je met elkaar staat voor de klant. Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job en daarnaast heb je onbeperkt toegang tot het volgen van ruim 100 online trainingen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan je cv en motivatie ovv Medewerker Telesales C0011 aan sollicitatie@sdu.nl of klik op de solliciteer button. Heb je toch nog vragen, mail die dan naar: sollicitatie@sdu.nl.

Solliciteer direct
Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager