Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende rol in een dynamische omgeving? Solliciteer dan snel! Sdu is op korte termijn op zoek naar een

Senior Content Analist

die het leuk vindt zijn/haar expertise in te zetten binnen een innovatieve organisatie, waar de klant altijd centraal staat! Als Senior Content Analist ben jij verantwoordelijk voor analyse en vormgeven van onze content en metadata standaarden t.b.v. content creatie processen en -verwerking met de focus op hergebruik van content (en functionele) bouwstenen. Jij zorgt voor tijdige, eenduidige en volledige content analyses en specificaties t.b.v. productowners, ontwikkelteams, conversiebedrijven, uitgevers en andere stakeholders. Jij bewaakt de kwaliteit van content en metadata (bouwstenen) in de content keten en beheerst en bewaakt de planning van content verwerking. Je houdt toezicht op de kwaliteitsstandaard en optimaliseert content en metadata binnen dit proces. Als Senior Content Analist ben jij voor ons hét aanspreekpunt voor analyse en optimaal hergebruik van content en metadata bouwstenen ten behoeve van onze klanten.

Wie ben je?
Je bent sterk analytisch, communicatief vaardig en commercieel persoon met minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Adviseren kan je als geen ander, je analyses en oplossingen presenteer je op een begrijpelijke, overzichtelijke manier en je argumenten zijn altijd feilloos onderbouwt. Je kunt prima omgaan met complexe problemen, je maakt gebruik van logica en behoudt een scherp overzicht. Je hebt grondige kennis van content structurering, XML, schema’s, conversies etc. Ook ben jij bekend met metadata standaarden zoals Dublin Core en ontologieën en kun je deze prima toepassen.

Wat bieden we?
Van ons ontvang je een marktconform salaris, een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Binnen Sdu is LINK actief, een platform die jou de mogelijkheid biedt om jezelf te ontwikkelen en het beste uit je zelf te halen. Door middel van training on the job, workshops en coaching helpen we je om jouw talenten zo goed mogelijk binnen Sdu in te zetten. Daarnaast krijg je van ons veel vrijheid bij het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden en ruim 350 collega’s die altijd bereid zijn om nieuwe ideeën met je uit te wisselen.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Medewerker Senior Content Analist, referentienummer I001.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager