Ons marketingteam is op zoek naar een nieuwe collega die verantwoordelijk wordt voor de realisatie van promotie-, marketing en communicatiedoelstellingen:

Senior Marketing Communicatie Specialist

Je uitdaging
In deze functie werk je nauw samen met de marketeer en zijn jullie gezamenlijk verantwoordelijk voor de marketinginspanningen voor specifieke klantgroepen. De marketeer stelt, in afstemming met de segmentmanager en uitgevers, de marketingplannen op en jij zet marketingcampagnes en –acties op, en voert ze zelfstandig uit. Uiteraard zorg je ervoor dat de campagnes aansluiten bij de positionering van Sdu en bij het merkenbeleid.

Je schrijft commerciële teksten, brieft externe bureaus over online campagnes, laat promotiemateriaal ontwerpen, maakt mailingen en landingspagina’s, coördineert drukwerk en mailingen en zorgt voor goede online aanwezigheid en vindbaarheid van de titels. Verder analyseer en evalueer je de resultaten van je campagnes zodat de volgende campagnes nog beter zijn.

Wie ben je?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur HEAO-CE of vergelijkbaar). Daarnaast beschik je aantoonbaar over minimaal 3 jaar werkervaring in (online) marketing en communicatie. Je weet alles van (online) marketing tools en technieken. Het zelfstandig plannen en coördineren van meerdere projecten tegelijkertijd gaat je uitstekend af. Tot slot beschik je over de volgende eigenschappen: je bent zelfstandig, creatief, resultaatgericht, spin in het web, je staat sterk in je schoenen en je steekt graag je handen uit de mouwen.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job en daarnaast heb je onbeperkt toegang tot het volgen van ruim 100 online trainingen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Om innovatie te stimuleren organiseert ELS jaarlijks de internationale wedstrijd Idéaction. Collega’s werken samen aan ideeën voor nieuwe producten of het verbeteren van processen. Indieners van de meest creatieve en innovatieve ideeën krijgen de kans hun idee ook daadwerkelijk uit te voeren. En zij hebben toegang tot het spetterende eindfeest in Parijs, Madrid, of… Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eveline van Eijsden (Teamleider Marketing), tel.nr. 070-378 05 53 of per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Senior Marketing Communicatie Specialist C016.

Solliciteer direct
 

“Kijk ook over de grenzen van je eigen afdeling, we zitten hier uiteindelijk allemaal voor dezelfde klant en de beste resultaten bereiken we met elkaar.”

Sander Mol, Servicemanager