Sdu bedient verschillende doelgroepen, waaronder advocaten, fiscalisten, notarissen, rechterlijke macht, juristen, overheidsinstellingen en adviseurs van de overheid. Binnen de uitgeefsegmenten werken professionals, samen met marketing, sales en IT, die zich er op richten om onze klanten te ondersteunen om op een efficiënte wijze hun werkproces te optimaliseren en hen te voorzien van juiste en volledige vakinformatie. Voor onze afdeling IT Analysis & Support zoeken we versterking van een

Technisch Projectleider

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leiden en realiseren van meerdere parallel lopende kleinschalige IT projecten in meerder software systemen. Je hebt hier een uitvoerende rol. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren en specificeren van requirements en scope; het inschatten van benodigd budget en doorlooptijd van de projecten en het opstellen van projectplannen. Je doet budgetvoorstellen, maakt zorgvuldige analyses, managed de risico’s, begeleidt migraties en draagt zorg voor de evaluaties.

Je bent verantwoordelijk voor de projectresultaten die binnen planning, tijd en budget worden gerealiseerd. Je houdt jouw opdrachtgever en het management adequaat op de hoogte van de voortgang, budgetten en belangrijke milestones. De projectteams waarvan je deel uitmaakt gaan qua samenstelling wisselen. Soms bestaat je team alleen uit leveranciers, en soms ben je onderdeel van een groter interne team. Je werkt alltijd nauw samen met Productowners, Business Projectmanagers en externe leveranciers. Als projectleider wordt van jou verwacht dat je op enthousiasmerende en inspirerende wijze alle projectbetrokkenen mee weet te nemen in jouw aanpak en als kartrekker voortgang weet te boeken.

Wie ben je?
Jij bent een ervaren projectleider met een technische achtergrond op minimaal hbo niveau (bijvoorbeeld (Bedrijfskundige) Informatica), aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring met IT-projecten. Je bent in staat om snel kennis op te doen over nieuwe technologieën en functionaliteit te doorgronden. Je zoekt de vraag achter de vraag. Je beschikt over een goed analyserend en probleemoplossend vermogen en bent in staat om met ‘out of the box’ oplossingen te komen. Je weet de belangen van meerdere stakeholders te wegen en te behartigen. Je hebt ervaring met het aansturen van externe leveranciers. Het is belangrijk dat je ‘Nee’ durft te verkopen en kan dat dan ook goed onderbouwen. Omdat je aan meerde projecten tegelijkertijd werkt, stellen we hoge eisen aan je vermogen je werk goed in te plannen en hier goed over te communiceren om verwachtingen over de oplevering te managen.

Wat bieden we?
Een afwisselende uitdagende rol in een dynamische omgeving waar je met veel technologieën in aanraking komt. Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om jouw rol in te vullen. Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cia Brandefors (IT Manager), telefoon 070-378 95 55. Ben je enthousiast geworden? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Technisch Projectleider referentienummer I021 Meer informatie over Sdu kun je vinden op www.sdu.nl

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager