Uw bestelling

Vakblad V&VN Ambulancezorg (abonnement) Tijdschrift inclusief toegang tot stapp app.
excl. btw € 42,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Vakblad V&VN Ambulancezorg (abonnement) Tijdschrift inclusief toegang tot stapp app.

Het Vakblad V&VN Ambulancezorg is het lijfblad voor de professionals in de ambulancezorg. Het bevat nieuws & achtergronden voor en uit de ambulancesector, alsmede op de ambulanceverpleegkundige praktijk toegespitste (medische) achtergrondartikelen. Een abonnement op het vakblad telt mee in het kader van bijhouden van vakliteratuur voor het kwaliteitsregister V&V.

  • Multimedia
  • Bestelcode TSAMBU
Omschrijving
Het Vakblad V&VN Ambulancezorg is het officieel orgaan van de beroepsvereniging V&VN Ambulancezorg en is in 2013 inbegrepen bij het lidmaatschap. Lidmaatschap aanvragen.

Bent u als professional werkzaam bij veiligheidsregio’s, overheden of bij andere hulpdiensten uit de veiligheidsketen, dan wel uit andere hoofde geïnteresseerd in de ambulancesector, dan kunt u uw abonnement hier bij Sdu afsluiten. Ook kunt u het tijdschrift in Stapp, de App van Sdu, bekijken. Met Stapp kunt u onder meer heel makkelijk uw tijdschrift raadplegen, en aantekeningen en notities maken in de aflevering, en deze exporteren naar e-mail.

Ook interessant voor u!
  • Brandweer, GHOR en Veiligheidsregio Almanak is de Wie-is-Wie binnen de hulpdiensten en de veiligheidsorganisaties daaromheen. Met ruimte voor aanbieders van producten en diensten voor brandweer, GHOR/ambulancezorg en veiligheidsregio’s.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met onze accountmanagers: (070) 378 92 39 of accountmanager@sdu.nl.
Wilt u meepraten over actuele onderwerpen op uw vakgebied? Wilt u uw mening delen met zesduizend vakbroeders? Wilt u de mening van uw vakbroeders leren kennen? Bezoek dan het gratis www.hulpverleningsforum.nl.

Voor (informatie over) adverteren in het vakblad kunt u contact opnemen met IS-Acquisitie: telefoon 06 23 70 03 23, e-mail info@is-acquisitie.com.
Product details
Bestelcode TSAMBU
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar