Uw bestelling

Vergaderen en onderhandelen in de ondernemingsraad
excl. btw € 34,67
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Vergaderen en onderhandelen in de ondernemingsraad

Drs. Bert Fundter, Geraldo Kumeling

In Vergaderen en onderhandelen in de ondernemingsraad voeren praktijkvoorbeelden, tips, checklists en adviezen de boventoon. Door de praktische toepasbaarheid laat u vergaderingen voortaan op een efficiënte en duidelijke manier verlopen, met voldoende ruimte voor ieders mening.

  • Boek
  • 144 pagina's
  • Bestelcode 9789012580151
Omschrijving
Deze uitgave is bedoeld voor ondernemingsraden die willen nadenken over de manier waarop ze in de dagelijkse praktijk vergaderen en onderhandelen.

Inhoud
Om invloed uit te oefenen op de besluitvorming in een organisatie is het voor een ondernemingsraad en personeelsvertegenwoordiging nodig (en volgens de WOR zelfs verplicht!) om regelmatig te vergaderen. Zowel onderling als tijdens vergaderingen met de bestuurder is het belangrijk om het overleg goed te laten verlopen. Op een efficiënte, duidelijke manier en met ruimte voor ieders mening.

Deze uitgave is bedoeld voor ondernemingsraden die willen nadenken over de manier waarop ze in de dagelijkse praktijk vergaderen en onderhandelen. Het boek kan een hulpmiddel zijn voor ondernemingsraden die hun manier van vergaderen en onderhandelen willen onderzoeken en eventueel aanpassen. Daarnaast kan deze uitgave worden gebruikt in het kader van training en vorming.

Praktisch toepasbaar
In Vergaderen en onderhandelen in de ondernemingsraad voeren praktijkvoorbeelden, tips, checklists en adviezen de boventoon. De ondernemingsraad kan de suggesties direct in de praktijk toepassen.

Auteurs
Geraldo Kumeling is werkzaam als trainer/ adviseur Medezeggenschap bij Bureau Zuidema en geeft trainingen, begeleiding en adviezen aan ondernemingsraden. Daarvoor was hij vele jaren werkzaam als bedrijfsopleider en trainer communicatieve vaardigheden bij KPN Telecom.

Bert Fundter is werkzaam als trainer/ adviseur Medezeggenschap bij Bureau Zuidema en geeft trainingen, begeleiding en adviezen aan ondernemingsraden. Daarvoor was hij vele jaren werkzaam als bedrijfsopleider en trainer communicatieve vaardigheden en werkzaam als adviseur in deelgebieden van Personeel en Organisatie.

Product details
Bestelcode 9012580153
Productsoort Boek
Aantal pagina's 144
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) Drs. Bert Fundter Geraldo Kumeling