Corporate thema VIND Antwoorden

Bespaar tijd, moeite en frustratie door inwoners en ondernemers zelf het juiste antwoord te laten vinden op vragen over gemeentelijke producten en diensten.

U informeert en adviseert uw inwoners en ondernemers eenduidig over uw gemeentelijke producten en diensten die op hun situatie van toepassing zijn en biedt hen het juiste antwoord op vragen. Ambtelijk taalgebruik en ingewikkelde regelgeving maken de communicatie vaak lastig te begrijpen voor uw inwoners en ondernemers. Met VIND Antwoorden haalt u een oplossing in huis waarmee u duidelijk, juridisch correct communiceert en uw medewerkers ontlast. De teksten zijn logisch van opbouw, met korte en actieve zinnen.

Omschrijving gemeentelijke producten en diensten (400), vraag-antwoord-combinaties (2.200) en verwijzing naar relevante organisaties

  • Woonomgeving en vervoer
  • Geldzaken
  • Zorg en welzijn
  • Wonen en huishouden
  • Werk en inkomen
  • Jeugd en gezin
  • Opvoeden
  • Actief zijn en meedoen

Adresgegevens en informatie (aan)vullen

Met één druk op de knop past u de informatie online aan uw situatie aan. 

Bekijk video

Beheertool SduConnect

U beheert de informatie op één plek en kunt ze overal in de organisatie gebruiken. Op uw website, balie, klantcontactcentrum, kennisbank, archief en zaaksysteem.

Bekijk video

Gevalideerde, actuele, kwalitatief hoogstaande inhoud

De professionele redactie van Sdu schrijft en beheert met uitgebreide domeinkennis de informatie namens de gemeente. Ontwikkelingen in wet- en regelgeving en beleid worden in de gaten gehouden, verwerkt en gevalideerd zodat de informatie voldoet aan de juridische eisen. Deze wordt periodiek bijgewerkt, daarmee heeft u altijd actuele informatie. Wij ondersteunen gemeenten ook met redactieservices op locatie, training en coaching. Daarnaast bieden wij hulp bij implementatie en beheer.   

Redactie

Partners

Partners

Koppelingen met diverse systemen

Er zijn koppelingen beschikbaar voor procesmanagementtools, ZTC modules, DSP modules en DMS applicaties.

Leveranciers
Gemeente Oosterhout logo

VIND Antwoorden helpt Oosterhout informatie te ontsluiten.

"Het sprak ons aan dat VIND geen apart systeem is, maar het maakt integraal onderdeel uit van de website"

Lees het verhaal van Gemeente Oosterhout

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag