Corporate thema VIND Antwoorden

Bespaar tijd, moeite en frustratie door inwoners en ondernemers zelf het juiste antwoord te laten vinden op vragen over gemeentelijke producten en diensten.

U informeert en adviseert uw inwoners en ondernemers eenduidig over uw gemeentelijke producten en diensten die op hun situatie van toepassing zijn en biedt hen het juiste antwoord op vragen. Ambtelijk taalgebruik en ingewikkelde regelgeving maken de communicatie vaak lastig te begrijpen voor uw inwoners en ondernemers. Met VIND Antwoorden haalt u een oplossing in huis waarmee u duidelijk, juridisch correct communiceert en uw medewerkers ontlast. De teksten kunt u gebruiken voor uw website, telefoon en aan de balie. Bovendien zijn de teksten logisch van opbouw, met korte en actieve zinnen.
 

Omschrijving van bijna 400 gemeentelijke producten en diensten en 2.200 vraag-antwoord-combinaties

  • Voor iedereen te begrijpen
  • Op alle kanalen dezelfde informatie
  • Alles te beheren op 1 plek
  • Altijd de actuele wetgeving
  • Aan te vullen met eigen informatie

Adresgegevens en informatie (aan)vullen

Met één druk op de knop past u de informatie online aan uw situatie aan. 

Demo aanvragen

Beheertool SduConnect

U beheert de informatie op één plek en kunt ze overal in de organisatie gebruiken. Op uw website, balie, klantcontactcentrum, kennisbank, archief en zaaksysteem.

Log in

Nieuw: VIND Video

Steeds meer organisaties gebruiken video als middel om te communiceren.Want met video kun je snel complexe informatie simpel maken. Geen wonder dat ook veel gemeenten steeds vaker video inzetten ter ondersteuning van hun dienstverlening aan burgers. VIND lanceert daarom VIND Video, dit zijn de gemeentelijke toptaken in videovorm. Kort, krachtig, interactief en in begrijpelijke taal. Bovendien voldoen ze aan alle drempelvrije eisen en wordt de inhoud actueel gehouden door een redactie van experts. Met VIND Video wordt ook de balie en het KCC verder ontlast: inwoners vinden sneller het antwoord op hun vraag via de website van de gemeente.
Meer weten >>

VIND Video

Partners

Partners

Koppelingen met diverse systemen

Er zijn koppelingen beschikbaar voor procesmanagementtools, ZTC modules, DSP modules en DMS applicaties.

Leveranciers
Gemeente Oosterhout logo

VIND Antwoorden helpt Oosterhout informatie te ontsluiten.

"Het sprak ons aan dat VIND geen apart systeem is, maar het maakt integraal onderdeel uit van de website"

Lees het verhaal van Gemeente Oosterhout

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag