Corporate thema VIND Antwoorden

Bespaar tijd, moeite en frustratie door inwoners en ondernemers zelf het juiste antwoord te laten vinden op vragen over gemeentelijke producten en diensten.

U informeert en adviseert uw inwoners en ondernemers eenduidig over uw gemeentelijke producten en diensten die op hun situatie van toepassing zijn en biedt hen het juiste antwoord op vragen. Ambtelijk taalgebruik en ingewikkelde regelgeving maken de communicatie vaak lastig te begrijpen voor uw inwoners en ondernemers. Met VIND Antwoorden haalt u een oplossing in huis waarmee u duidelijk, juridisch correct communiceert en uw medewerkers ontlast. De teksten zijn logisch van opbouw, met korte en actieve zinnen.

Omschrijving gemeentelijke producten en diensten (400), vraag-antwoord-combinaties (2.200) en verwijzing naar relevante organisaties

  • Woonomgeving en vervoer
  • Geldzaken
  • Zorg en welzijn
  • Werk en inkomen
  • Jeugd, gezin en opvoeden

Adresgegevens en informatie (aan)vullen

Met één druk op de knop past u de informatie online aan uw situatie aan. 

Bekijk video

Beheertool SduConnect

U beheert de informatie op één plek en kunt ze overal in de organisatie gebruiken. Op uw website, balie, klantcontactcentrum, kennisbank, archief en zaaksysteem.

Log in

Onderzoek BNR: veel gemeenten lopen achter in het aanbieden van digitale dienstverlening

Bij gemeenten staat digitale dienstverlening aan burgers al jaren hoog op de agenda. Toch blijkt nu uit een onderzoek van BNR en kaartmaker Esri dat nog niet alle gemeenten hun dienstverlening al digitaal kunnen aanbieden. De drie thema’s die onderzocht werden zijn belastingen, meldingen over de openbare ruimte en de bereikbaarheid op basis van contactgegevens. Voor elke thema zijn punten toegewezen. Esri heeft deze vervolgen verwerkt in de vorm van een kaart. Grote winnaar is de gemeente Utrecht met het maximale aantal van 15 punten. Ook Etten-Leur en Halderberge scoren goed. Opvallend is dat gemeenten in het zuiden beter scoren dan het noorden. Benieuwd naar hoe uw gemeente scoort? Lees het hele artikel

Kaart Nederland

Partners

Partners

Koppelingen met diverse systemen

Er zijn koppelingen beschikbaar voor procesmanagementtools, ZTC modules, DSP modules en DMS applicaties.

Leveranciers
Gemeente Oosterhout logo

VIND Antwoorden helpt Oosterhout informatie te ontsluiten.

"Het sprak ons aan dat VIND geen apart systeem is, maar het maakt integraal onderdeel uit van de website"

Lees het verhaal van Gemeente Oosterhout

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag