Dé Sdu wettenbundel voor de rechtenstudent die succesvol wil zijn. Deze Verzameling Nederlandse Wetgeving bevat alle wet- en regelgeving op het gebied van staats- en bestuursrecht, burgerlijk (proces)recht en straf(proces)recht. Het verschijnt in 3 handzame delen met uitgebreid register, echt essentieel voor jouw uitrusting.

 

  • 3 handzame delen
  • Overal en altijd raadpleegbaar met gratis online versie
  • Gratis aanvullende downloads bij belangrijke wetswijzigingen
  • Gemakkelijke navigatie door zelfklevende tabstickers en een uitgebreid register

Direct bestellen

Back to top

 

"De Sdu Blauwe VNW is een onmisbare bron van informatie, juist voor studenten. Door de 3 delen sjouw ik nooit overbodige boeken mee naar college: handig!"
 

 

"Met de Sdu Blauwe VNW gaan we helemaal goed voorbereid het nieuwe collegejaar in. Deze wettenbundel is voor ons echt essentieel!"

 

"Deze boeken zijn een must have voor iedere professional. Het uitgebreide register met tabstickers maakt het zoeken makkelijk. De wetteksten zijn ook online te raadplegen."

Back to top

De Sdu Blauwe VNW biedt in drie handzame delen het complete overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving: Staats- en bestuursrecht, Burgerlijk (proces)recht en Straf(proces)recht. De betere wettenbundel voor studenten en docenten Recht, Notarieel recht, Criminologie, Bestuursrecht in HBO of WO, advocaten en juristen.

Docenten

Docenten van een WO of HBO opleiding kunnen docentenexemplaren van de Sdu Blauwe VNW bestellen. 

Docentenexemplaar

Online editie

Bij de Sdu Blauwe VNW ontvang je een unieke code (staat in deel A) waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot de online uitgave van de VNW. In de online uitgave zitten extra onderdelen die niet in de boeken zijn opgenomen.

Om de toeganggegevens voor de online editie te ontvangen, plaats je het eBook in je winkelmandje. Bij het afrekenen voer je de unieke code uit het boek (Deel A) in als kortingscode.

 

Ga naar de online editie