Uw bestelling

Voor nu en later, Magazine over erven, schenken en nalaten. Zomereditie 2015,
excl. btw € 7,50
 • Gratis verzending
 • Veilig betalen: factuur bij levering
 • 14 dagen retourrecht
 • Duidelijke abonnements- voorwaarden
 • Grootste uitgever van juridische informatie

Voor nu en later, Magazine over erven, schenken en nalaten. Zomereditie 2015,

Magazine over goede doelen

Dit magazine informeert consumenten over wat er allemaal komt kijken bij een goede afwikkeling van de eigen nalatenschap. Orden met dit magazine uw gedachten en bepaal zelf wat er gebeurt met uw nalatenschap. Dat is wel zo rustgevend. Voor nu en later.

 • Tijdschrift
 • 68 pagina's
 • Bestelcode 9789012395526
Omschrijving
Slimmer nalaten of schenken hebt u zelf in de hand
Voor Nu en Later is erop gericht de consument te informeren over wat er allemaal komt kijken bij een goede afwikkeling van de eigen nalatenschap. De artikelen zijn voorzien van een kader met praktische tips voor de consument.

Deze zomereditie 2015 is gericht op goede doelen, u leest o.a. over:
 • Babette van Veen en haar 'vergeten kinderen'
 • Bn'ers en hun werk voor hun goede doel
 • Praktische tips voor schenken en nalaten aan goede doelen

Voor Nu en Later online
Op de bijbehorende website www.sduvoornuenlater.nl vindt u de Geefwijzer: een handig instrument om meer te weten te komen, en wellicht ook een keuze te maken uit, (momenteel) ruim zevenduizend goede doelen in Nederland.

Verstandig om alles goed te regelen
Over schenkingen en erfenissen doen veel griezelverhalen de ronde. Familieruzies, een buitenechtelijk kind en natuurlijk niet te vergeten het percentage van de erfenis dat naar de fiscus gaat. De nieuwe successiewet van 2010 heeft al veel transparantie gecreëerd, maar het is nog steeds verstandig om nu alvast zoveel mogelijk te regelen. Denk aan de verdeling van uw eigendommen, de mogelijkheid om te schenken, de keuze voor een executeur van uw testament, maar bijvoorbeeld ook aan wie u bepaalde persoonlijke spullen wilt nalaten. U wilt immers niet dat nabestaanden meningsverschillen krijgen over de afwikkeling van uw nalatenschap.

Jaarlijks € 10 miljard
Jaarlijks overlijden tussen de 125.000 en 150.000 Nederlanders, gezamenlijk laten ze 10 miljard euro aan geld na. Iedereen heeft een nalatenschap, klein of groot. In de wet is geregeld wat daarmee moet gebeuren als u daarover zelf geen mening hebt gegeven. Hebt u het liever zelf in de hand? Dan is het verstandig een testament te laten maken bij uw notaris, die u kan adviseren over de keuzes die u zelf kunt maken. En wat daarvan bijvoorbeeld de fiscale gevolgen zijn. Dit magazine kan u helpen om uw gedachten te ordenen. Bepaal zelf wat er gebeurt met uw nalatenschap. Dat is wel zo rustgevend. Voor nu en later.
Product details
Bestelcode 9012395526
Productsoort Tijdschrift
Aantal pagina's 68
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Magazine over goede doelen
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600
Hoofdredactie Roel Smit (e.a.)