WaterManagement

WaterManagement is een onafhankelijk vakblad dat op zakelijke en informatieve wijze ingaat op tal van issues die spelen binnen het thema watermanagement.

  • Multimedia
  • Bestelcode WM
Omschrijving
Als gevolg van de klimaatverandering claimen tal van issues steeds meer aandacht. Hierdoor komt de watermanager voor een uitdagende toekomst te staan. Goed waterbeheer is gebiedsoverstijgend geworden. Nauwere samenwerking tussen alle betrokken partijen is daarom een must. WaterManagement wil de verbindende factor zijn om kennis met elkaar te delen. Zowel de samenwerking in de praktijk als nieuwe technische ontwikkelingen en onderzoek krijgen ruim de aandacht.

Voor wie is WaterManagement?
WaterManagement richt zich tot alle professionals die betrokken zijn bij watermanagement en waterbeheer: bestuurders en ambtenaren maar ook experts werkzaam in het bedrijfsleven en bij kennisorganisaties.

Samenstelling/redactie
· Rutger van den Dikkenberg
· Thecla den Hoed
· Miranda Mens
· Marten Muskee
· Bert Nijveld (eindredactie)
· Mees Rijs
· Inge Snijder
· Monique Westenbroek

Recht op een gratis abonnement?
Wanneer u werkzaam bent bij een waterschap, een gemeente of bij het rijk heeft u recht op een gratis abonnement op het vakblad WaterManagement. Ook bestuursleden van waterschappen komen in aanmerking voor een gratis abonnement op WaterManagement. Neem contact met ons op indien u wel tot een van deze groepen behoort, maar WaterManagment (nog) niet ontvangt. Of vul het online aanvraagformulier in.

Product details
Bestelcode WM
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

WaterManagement

* Verplichte velden

excl. btw € 85,00 incl. btw € 92,65
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht