Werken bij Sdu

Er werken bij Sdu circa 350 professionele en gedreven mensen. Onze medewerkers krijgen de ruimte om aan hun carrière te werken, zowel binnen het vakgebied als op persoonlijk vlak. We houden van pionieren en innoveren, zoals het ontwikkelen van nieuwe apps. Daarom zijn wij continu op zoek naar ondernemende mensen die het verschil willen maken. Professionals die hun creativiteit, talent en ervaring willen inzetten om de ontwikkeling van ons bedrijf mee richting te geven.

Open en informeel

We staan bekend als een sympathiek en toegankelijk bedrijf. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer, waarin iedereen helder en open met elkaar communiceert. Dat komt ons werk en ook het contact met de klant ten goede. We luisteren serieus naar klanten en staan open voor klachten, vragen en opmerkingen.

LINK

Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische PubQuiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen.