Yoga in je toga

2e druk

Christ'l Dullaert

Dit is een boek over de toekomst van de advocatuur. Christ’l Dullaert geeft een innovatieve, originele en ongebruikelijke visie op de Nederlandse advocatuur. Dullaert kent deze wereld van binnenuit en biedt de Nederlandse advocatuur zeer waardevolle tips voor de toekomst.

  • Boek
  • 128 pagina's
  • Bestelcode 9789012389990
Omschrijving
Dit is een boek over de toekomst van de advocatuur. Christ’l Dullaert geeft een innovatieve, originele en ongebruikelijke visie op de Nederlandse advocatuur. Dullaert kent deze wereld van binnenuit en biedt de Nederlandse advocatuur zeer waardevolle tips voor de toekomst. Het komt er op neer dat de advocatuur veel flexibeler moet worden in de organisatie van het werk, de samenstelling van het kantoor en creatiever in het aanbod van juridische diensten. Soms zo creatief en flexibel dat het ‘Yoga in je Toga’ zou kunnen worden.

Over de auteur
Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau B.V, een bureau voor interim-advocaten en kandidaat-notarissen, trainingen en advies voor de juridische wereld. Zij studeerde rechten en filosofie, was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York van waaruit ze actief samenwerkte met de Harvard Law School. Zij schrijft columns in Advocatie en Novocatie. Dit is haar vijfde boek.

Yoga in je toga is ook als eBook verkrijgbaar via Bol.com.
Product details
Bestelcode 9789012389990
Productsoort Boek
Aantal pagina's 128
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel 2e druk
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 15-11-2012
NUR code 820
Auteur(s) Christ'l Dullaert

Uw bestelling

Yoga in je toga
excl. btw € 25,00 incl. btw € 26,50
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Andere klanten bestelden ook: