FRP Scriptieprijs

Meld je aan
FRP scriptie 1200x500
Meld je aan

Heb jij een scriptie geschreven over Financieel recht? Lees dan verder

De FRP Scriptieprijs van Sdu is een nieuwe actie voor iedere student met passie en kennis voor het Financieel recht. De FRP Scriptieprijs plaatst kwalitatief hoogwaardige masterscripties van talentvolle studenten in de schijnwerpers, zodat deze scripties beschikbaar komen voor een breder publiek en in de belangstelling komen te staan van advocaten financieel recht en juristen bij financiële instellingen. Sterker nog, de auteur van de beste scriptie mag een artikel te schrijven op basis van zijn of haar masterscriptie en dit artikel wordt geplaatst in het Tijdschrift Financieel Recht in de Praktijk (FRP). Onze jury reikt daarnaast de FRP Scriptieprijs uit aan de auteur van de beste masterscriptie op het gebied van Financieel recht. De winnaar wint een bedrag van € 500,-.

Alle masterscripties worden door een speciaal geselecteerde jury beoordeeld, tijdens het Sdu Financieel Jaarcongres wordt de beste masterscriptie bekend gemaakt. Naast dat jouw masterscriptie breed wordt gecommuniceerd onder specialisten, win je ook nog een fantastische prijs!

Klaar met je scriptie? Geef je nu dan op!

Winnaar van 2019

Jan Willem Goudkamp FRP scriptieprijs

Tijdens het Financieel Recht jaarcongres hebben we de winnaar van de FRP Scriptieprijs 2019 blij gemaakt met een mooie prijs. Victor de Seriere, voorzitter van de jury, heeft de prijs uitgereikt aan Jan-Willem Goudkamp. Zijn scriptie met als onderwerp: "De bancaire zorgplicht bij de verkoop van rentederivaten in gedragseconomisch perspectief" zal vertaald worden naar een artikel en is binnenkort te lezen in het tijdschrift FRP.

Meld je aan

Het winnen van de FRP Scriptieprijs is dé manier om jezelf te profileren en maakt je een interessante kandidaat voor advocatenkantoren en financiële instellingen.

prof. mr. H.M. (Hélène) Vletter-van Dort Commissaris Intertrust N.V. als NN Group en Hoogleraar Financial Law & Governance Erasmus School of Law

Hélène Vletter-Van Dort

Het meedoen aan deze FRP competitie geeft een belangrijke aanvulling op je CV en opent deuren voor je toekomst die anders misschien gesloten blijven.

prof. mr. V.P.G. (Victor) de Serière Of counsel Allen & Overy en Hoogleraar Vermogensrechtelijke aspecten v.h. effectenrecht Radboud Universiteit

Victor de Serière

De FRP Scriptieprijs geeft jouw scriptie de aandacht die hij verdient

prof. mr. R.P. (Rogier) Raas Partner Stibbe en Hoogleraar Nederlands en Europees bank- en effectenrecht

Rogier Raas

Sdu geeft nog meer prijzen weg

Naast een unieke kans om een artikel op basis van jouw scriptie te plaatsen in een blad dat verspreid wordt onder specialisten op het gebied van Financieel Recht maak jij ook nog eens kans op €500! Geef je daarom nu op.

De jury van de FRP Scriptieprijs bestaat uit:

  • prof. mr. V.P.G. (Victor) de Serière (Of counsel Allen & Overy en Hoogleraar Vermogensrechtelijke aspecten van het effectenrecht Radboud Universiteit);
  • prof. mr. R.P. (Rogier) Raas (Partner Stibbe en Hoogleraar Nederlands en Europees bank- en effectenrecht); en    
  • prof. mr. H.M. (Hélène) Vletter-van Dort (Commissaris Intertrust N.V. als NN Group en Hoogleraar Financial Law & Governance Erasmus School of Law.
telefoon

Heb je vragen?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.