FRP Scriptieprijs

Sdu FRP scriptieprijs

Heb jij een scriptie geschreven over Financieel recht? Lees dan verder

De FRP Scriptieprijs van Sdu is een nieuwe actie voor iedere student met passie en kennis voor het Financieel recht. De FRP Scriptieprijs plaatst kwalitatief hoogwaardige masterscripties van talentvolle studenten in de schijnwerpers, zodat deze scripties beschikbaar komen voor een breder publiek en in de belangenstelling komen te staan van advocaten financieel recht en juristen bij financiële instellingen. Sterker nog, de auteur van de beste scriptie mag een artikel te schrijven op basis van zijn of haar masterscriptie en dit artikel wordt geplaatst in het Tijdschrift Financieel Recht in de Praktijk (FRP). Onze jury reikt daarnaast de FRP Scriptieprijs uit aan de auteur van de beste masterscriptie op het gebied van Financieel recht. De winnaar wint een reisvoucher van € 500,-.

Alle masterscripties worden door een speciaal geselecteerde jury beoordeeld, tijdens het Sdu Financieel Jaarcongres op 10 december 2019 wordt de beste masterscriptie bekend gemaakt. Naast dat jouw masterscriptie breed wordt gecommuniceerd onder specialisten, win je ook nog een fantastische prijs!

De inschrijving is gesloten

Het winnen van de FRP Scriptieprijs is dé manier om jezelf te profileren en maakt je een interessante kandidaat voor advocatenkantoren en financiële instellingen.

prof. mr. H.M. (Hélène) Vletter-van Dort Commissaris Intertrust N.V. als NN Group en Hoogleraar Financial Law & Governance Erasmus School of Law

Hélène Vletter-Van Dort

Het meedoen aan deze FRP competitie geeft een belangrijke aanvulling op je CV en opent deuren voor je toekomst die anders misschien gesloten blijven.

prof. mr. V.P.G. (Victor) de Serière Of counsel Allen & Overy en Hoogleraar Vermogensrechtelijke aspecten v.h. effectenrecht Radboud Universiteit

Victor de Serière

De FRP Scriptieprijs geeft jouw scriptie de aandacht die hij verdient

prof. mr. R.P. (Rogier) Raas Partner Stibbe en Hoogleraar Nederlands en Europees bank- en effectenrecht

Rogier Raas

Sdu geeft nog meer prijzen weg

Naast een unieke kans om een artikel op basis van jouw scriptie te plaatsen in een blad dat verspreid wordt onder specialisten op het gebied van Financieel Recht maak jij ook nog eens kans om een reisvoucher ter waarde van €500! Geef je daarom nu op.

De jury van de FRP Scriptieprijs bestaat uit:

  • prof. mr. V.P.G. (Victor) de Serière (Of counsel Allen & Overy en Hoogleraar Vermogensrechtelijke aspecten van het effectenrecht Radboud Universiteit);
  • prof. mr. R.P. (Rogier) Raas (Partner Stibbe en Hoogleraar Nederlands en Europees bank- en effectenrecht); en    
  • prof. mr. H.M. (Hélène) Vletter-van Dort (Commissaris Intertrust N.V. als NN Group en Hoogleraar Financial Law & Governance Erasmus School of Law.
telefoon

Heb je vragen?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.