Schipper Groep Fiscalisten

Bij Schipper Groep in Barendrecht zijn de fiscalisten niet bang om buiten hun vakgebied te stappen.

Schipper Groep

We zijn gretiger naar nieuwe kennis. Gretiger om echt actueel te zijn. En gretiger om de klant vooruit te helpen. Onze klanten hebben behoefte aan een totaalpakket. En dus moeten wij zorgen dat we overal iets van afweten. NDFR is daarbij voor ons onmisbaar. De actualiteit is echt super en het geeft ons overzicht en verbreding.

Schipper Groep

NDFR

Schipper Groep gebruikt hét platform NDFR. Online beschikbaar en met maatwerk als onderscheidend pluspunt. Maar ook zeer gebruiksvriendelijk en tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel.

NDFR gratis proberen?

NDFR is een modulair opgebouwde online fiscale encyclopedie. Alle modules zijn los af te nemen. U kiest dus wat past bij uw organisatie. Gratis proberen? Klik hier.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met Stella Zonneveld of Gawayn Nieuwold.

NDFR maakt fiscaal recht overzichtelijk en direct toepasbaar

NDFR is hét gebruiksvriendelijke platform voor fiscaal experts. U bepaalt zelf wat u nodig heeft, want NDFR is online beschikbaar en modulair af te nemen. Zodat u op elk moment en voor elk fiscaal vraagstuk het beste advies kunt geven. Tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel. Daar staan meer dan 400 redacteuren en commentatoren elke dag opnieuw garant voor.

NDFR

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons contactformulier.

Sdu Klantenservice Mail of bel ons: (070) 378 98 80