Uw bestelling

Chemiekaarten Online (abonnement)
excl. btw € 589,00

Chemiekaarten Online (abonnement)

Met een abonnement op Chemiekaarten® online heeft u 24/7 vanaf elk gewenste plek toegang tot de gegevens van meer dan 1400 enkelvoudige zuivere stoffen. Chemiekaarten Online geeft complete en actuele informatie over veilig werken met chemische stoffen.

 • Online
 • Bestelcode CHKNL
Omschrijving
Veilig werken met chemicaliën vereist goede en actuele informatie. Daarom verschijnt elk jaar in november een nieuwe editie van Chemiekaarten® met de meest recente gegevens. In alfabetische volgorde worden bijna 1.400 enkelvoudige (zuivere) stoffen behandeld. Op de kaart staat de informatie die nodig is om veilig met chemicaliën te kunnen werken. Elke kaart vermeldt alle eigenschappen van een stof die uit het oogpunt van veiligheid van belang zijn.

24/7 toegang tot 1400 enkelvoudige (zuivere) stoffen met Chemiekaarten® online
Met een abonnement op Chemiekaarten® online heeft u 24/7 vanaf elk gewenste plek toegang tot de gegevens van meer dan 1400 enkelvoudige zuivere stoffen.

Chemiekaarten® geven duidelijkheid over veilig werken met chemische stoffen:
 • Chemiekaarten is een handig hulpmiddel bij het opstellen van een adequaat noodplan
 • in het boek is per chemische stof één pagina met alle relevante gegevens
 • u ziet in Chemiekaarten in één oogopslag wat u dient te doen in geval van calamiteiten
 • het boek bevat gevalideerde informatie, door onafhankelijk team van chemische en medische experts
 • bewijst al meer dan 25 jaar haar autoriteit
 • ruim 1400 enkelvoudige stoffen met de chemische eigenschappen, risico’s, preventie- en noodmaatregelen in één naslagwerk

Zorg dat u weet wat te doen in geval van calamiteiten met chemische stoffen

Met de nieuwste editie Chemiekaarten 31e editie 2016 weet u zeker dat u goed zit.

Uniek: door zowel medische als chemische experts
Chemiekaarten beschrijft niet alleen de fysische en chemische eigenschappen van een stof maar er is ook ruim aandacht voor preventie- en noodmaatregelen in het boek. Uniek hierbij is de redactionele samenwerking tussen onafhankelijke medische en chemische experts. In de 31e editie 2016 van Chemiekaarten vindt u de nieuwste inzichten over het veilig omgaan met chemische stoffen verwerkt.

Veel nieuwe informatie in de 31ste editie 2016
 • De 31ste editie van Chemiekaarten kent een vernieuwd format van de kaart.
 • De voor Reach noodzakelijke veilige grenzen (DNELs en PNECs) zijn toegevoegd aan de nieuwste editie.
 • 210 kaarten hebben een update gekregen, 20 bestaande kaarten zijn volledig gereviseerd en er zijn 8 nieuwe kaarten opgenomen.
 • Deze editie bevat nu 1413 verschillende chemiekaarten die bij de transportindeling volgens het ADR, indien van toepassing, nu ook het gevarentransportetiket tonen.

Iets voor u?
De uitgave Chemiekaarten® is onmisbaar voor chemici, brandweer, apotheken, ziekenhuizen, laboratoria, adviesbureaus, overheid, gemeenten, toezichthouders en verder voor iedereen die direct met chemicaliën werkt.

Automatisch jaarlijks de nieuwste editie ontvangen?
Wilt u altijd verzekerd zijn van de laatste wijzigingen, neemt u dan een abonnement en ontvang jaarlijks tegen flinke korting een geheel up-to-date exemplaar.

Abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers? Neem dan contact op met Ronald Rasing via r.rasing@sdu.nl of telefoonnummer 06-51561500. Hij helpt u graag verder!Bekijk de website

Product details
Bestelcode CHKNL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://chemiekaarten.sdu.nl/chkonline/
Beschikbaarheid Leverbaar