Uw bestelling

Chemiekaarten Online (abonnement)
excl. btw € 604,00
 • Online geen verzendkosten
 • Veilig betalen: factuur bij levering
 • 14 dagen retourrecht

Chemiekaarten Online (abonnement)

Met een abonnement op Chemiekaarten® online heeft u 24/7 vanaf elk gewenste plek toegang tot de gegevens van meer dan 1400 enkelvoudige zuivere stoffen. Chemiekaarten Online geeft complete en actuele informatie over veilig werken met chemische stoffen.

 • Online
 • Bestelcode CHKNL
Omschrijving
Veilig werken met chemicaliën vereist goede en actuele informatie. Daarom verschijnt elk jaar in november een nieuwe editie van Chemiekaarten® met de meest recente gegevens. In alfabetische volgorde worden bijna 1.400 enkelvoudige (zuivere) stoffen behandeld. Op de kaart staat de informatie die nodig is om veilig met chemicaliën te kunnen werken. Elke kaart vermeldt alle eigenschappen van een stof die uit het oogpunt van veiligheid van belang zijn.

Tijdelijke actie
Na bestelling van het Chemiekaartenboek kunt u zich opgeven voor een gratis introductieworkshop 'Werken met Chemiekaarten'. Deze worden gegeven op 16 december en 13 januari door de hoofdredacteur van Chemiekaarten, Jos Zawierko. In een halve dag bent u volledig op de hoogte. U ontvangt na bestelling bericht.

24/7 toegang tot 1400 enkelvoudige (zuivere) stoffen met Chemiekaarten® online
Met een abonnement op Chemiekaarten® online heeft u 24/7 vanaf elk gewenste plek toegang tot de gegevens van meer dan 1400 enkelvoudige zuivere stoffen.

Chemiekaarten® geven duidelijkheid over veilig werken met chemische stoffen:
 • Chemiekaarten is een handig hulpmiddel bij het opstellen van een adequaat noodplan
 • in het boek is per chemische stof één pagina met alle relevante gegevens
 • u ziet in Chemiekaarten in één oogopslag wat u dient te doen in geval van calamiteiten
 • het boek bevat gevalideerde informatie, door onafhankelijk team van chemische en medische experts
 • bewijst al meer dan 30 jaar haar autoriteit
 • ruim 1400 enkelvoudige stoffen met de chemische eigenschappen, risico’s, preventie- en noodmaatregelen in één naslagwerk

Zorg dat u weet wat te doen in geval van calamiteiten met chemische stoffen

Met de nieuwste editie Chemiekaarten 32e editie 2017 weet u zeker dat u goed zit.

Uniek: door zowel medische als chemische experts
Chemiekaarten beschrijft niet alleen de fysische en chemische eigenschappen van een stof maar er is ook ruim aandacht voor preventie- en noodmaatregelen in het boek. Uniek hierbij is de redactionele samenwerking tussen onafhankelijke medische en chemische experts. In de 31e editie 2016 van Chemiekaarten vindt u de nieuwste inzichten over het veilig omgaan met chemische stoffen verwerkt.

Nieuwe informatie in editie 2017
 • 30 nieuwe kaarten, 70 kaarten totaal gereviseerd en 101 kaarten met een individuele update
 • 122 nieuwe interventiewaarden als eerste stap in een volledige aanpassing van een eerdere lijst uit 2007
 • De beoordeling van de chronische milieutoxiciteit voor het watercompartiment. In de rubriek Gevolgen voor het milieu kunnen daartoe verschillende zinnen zijn opgenomen die in de Toelichting nader worden beschreven.
 • De rubriek CLP-etiket is verder ingevuld; voor de 31ste editie was een begin gemaakt met het systematisch inventariseren van de indelingen en etiketteringen door producenten en leveranciers bij de registratie van stoffen. Deze inventarisering en invulling is nu voltooid.
 • In de rubriek Fysische Eigenschappen wordt van de wateroplosbaarheid naast de nummerieke waarde nu ook een kwalitatieve waarde op de kaart vermeld, variërend van ‘volledig’ tot ‘niet’.

Iets voor u?
De uitgave Chemiekaarten® is onmisbaar voor chemici, brandweer, apotheken, ziekenhuizen, laboratoria, adviesbureaus, overheid, gemeenten, toezichthouders en verder voor iedereen die direct met chemicaliën werkt.

Automatisch jaarlijks de nieuwste editie ontvangen?
Wilt u altijd verzekerd zijn van de laatste wijzigingen, neemt u dan een abonnement en ontvang jaarlijks tegen flinke korting een geheel up-to-date exemplaar.


Bekijk de website

Product details
Bestelcode CHKNL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.chemiekaarten.nl/
Beschikbaarheid Leverbaar