Naar de inhoud

De toekomst van het notariaat

Op deze pagina kun je alle video's bekijken over de visies en inzichten van professionals van KRAGD Notarissen en Remmerswaal Notaris. Benieuwd naar hoe Sdu kan helpen het notariaat toekomstproof te maken? Bekijk dan al onze oplossingen.

Ellen Naaktgeboren KRAGD Notarissen
Thomas Piekhaar Remmerswaal Notaris
Scroll direct naar:

De visie van Richard - KRAGD Notarissen

Notaris Richard vindt dat je als notaris moet blijven bewegen. Een aantal kansen die hij ziet voor de toekomst van het notariaat is het digitaal kunnen identificeren van de klant en het nauwer samenwerken met verschillende generaties op de werkvloer. Meer weten over de visie van Richard? Bekijk de video en lees het volledige artikel.

Thumbnail for YouTube video with ID: vRjhX698dI0
Thumbnail for YouTube video with ID: 5iPT5yov8fo

De visie van Ellen - KRAGD Notarissen

Volgens paralegal Ellen heeft het notariaat voor sommigen een grijs imago. Dit kan worden verbeterd door te blijven moderniseren en niet stil te blijven staan. Benieuwd naar de visie van Ellen op de toekomst van het notariaat? En wil je weten hoe zij digitale systemen toepast in haar werkzaamheden als paralegal? Bekijk dan het volledige interview.

De visie van Kesho - Remmerswaal Notaris

Notaris Kesho is zich ervan bewust dat digitalisering van belang is voor de toekomst van het notariaat. Daarbij is het wel belangrijk dat het persoonlijke contact met de klant blijft bestaan. Het adviseren van een klant onder het genot van een kop koffie zal volgens hem ook in de toekomst waardevol blijven. Meer weten over de visie van Kesho? Bekijk de video en lees het volledige artikel.

Thumbnail for YouTube video with ID: fQdwnOq7gus
Thumbnail for YouTube video with ID: BznQ_MJDZEY

De visie van Anita

Anita, notarisklerk bij Remmerswaal Notaris, is van mening dat het notariaat moet blijven openstaan voor de digitalisering. Door het gebruik van digitale systemen kan er sneller en efficiënter gewerkt worden, waardoor er meer tijd overblijft voor andere zaken.

De visie van Thomas - Remmerswaal Notaris

Toegevoegd notaris Thomas kan met behulp van digitale systemen zijn werk sneller, efficiënter en nauwkeuriger uitvoeren. Thomas: "Nog niet iedereen in het notariaat is zich bewust van de vele voordelen van digitalisering in het vak." Voor de toekomst van het notariaat is het volgens hem belangrijk om alle kansen en mogelijkheden van digitalisering te benutten.

Thumbnail for YouTube video with ID: uKWGg_eNv3w

Producten voor het notariaat

Innovatie en digitalisering zijn cruciaal voor een future proof notariaat. Samen maken we een toekomstbestendig notariaat. Bekijk onze oplossingen hieronder om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 • OpMaat Notariaat

  OpMaat Notariaat

  Met OpMaat Notariaat heb je een complete online database met de meest relevante jurisprudentie, tijdschriftartikelen, tools en commentaren. Lees meer en vraag een gratis proefabonnement aan.

 • Notamail

  Notamail

  Elke werkdagochtend ontvang je per e-mail op één A4-tje precies die informatie die relevant is voor jouw (notariële) praktijk, verzorgd door een gerenommeerde redactie. Lees meer en vraag een gratis proefabonnement aan.

 • Evidend

  Evidend

  Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend online aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. Lees meer en vraag een gratis demo aan.