Naar de inhoud

Kennispartnerschap Exact en Sdu

Exact en Sdu kondigen een kennispartnerschap aan om efficiëntie te verhogen, waarbij gebruikers van Exact's fiscale software directe toegang kunnen krijgen tot de Sdu kennisbank Fiscaal en Meer.

Sdu logo Samenwerking Exact en Sdu Fiscaal en Meer
Exact logo
  • Dit kennispartnerschap past goed bij onze strategie om professionals die betrokken zijn bij de juiste toepassing van wet- en regelgeving, te ondersteunen in alle facetten van hun dagelijkse werk.

    Linda de Vries Sdu
    Linda de VriesBusiness Director Tax & Accountancy Sdu

Samenwerking gericht op innovatie

De samenwerking tussen Exact en Sdu is een belangrijke stap in de voortdurende inspanningen van beide bedrijven om innovatieve oplossingen te leveren die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Dit partnerschap markeert de eerste keer dat Exact samenwerkt met een kennisexpert, wat de toewijding van het bedrijf aan continue verbetering en innovatie onderstreept. Door de integratie van de Sdu kennisbank in Exact's fiscale software, kunnen gebruikers nu toegang krijgen tot praktische fiscale informatie, wat bijdraagt aan een efficiënter en effectiever belastingaangifteproces.

Exact Online Fiscaal laptop
oplossingen notariaat
Fiscaal en meer rekentools (square 1)
Fiscaal en meer rekentools (square 2)

Een Win-Win voor Accountancy Professionals

Het kennispartnerschap tussen Exact en Sdu biedt professionals in de accountancy sector een win-win situatie. Door de integratie van de Sdu kennisbank in de fiscale software van Exact, kunnen accountants en fiscale adviseurs nu sneller en nauwkeuriger adviezen geven aan hun klanten. Dit stelt hen niet alleen in staat om hun werk efficiënter te doen, maar verhoogt ook hun vermogen om hun cliënten effectief te bedienen. Deze verbeterde efficiëntie en effectiviteit kunnen bijdragen aan de algehele tevredenheid van de klant en de groei van hun bedrijf.

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software.

Exact logo
Sdu logo

Sdu is dé dienstverlener voor professionals die werken met wet- en regelgeving. Wij maken wetten en regels optimaal toegankelijk en toepasbaar. Zo hebben onze klanten bij elk vraagstuk precies de juiste kennis en inzichten paraat. Bovendien bieden we geavanceerde oplossingen waarmee ze sneller, beter en slimmer kunnen werken. Zo zijn ze klaar voor wat er vandaag én morgen van hen wordt gevraagd.