Naar de inhoud

De Waardefabriek

Op 16 november vond de Waardefabriek plaats. De bezoekers kregen begeleiding in het bouwen van waarde voor hun organisatie of klant. Zij verrijkte hun kennis over ESG en CSRD, Tax Technology en digitale innovaties en hun implementatieprocessen.

De Waardefabriek - De Fabrique
De Waardefabriek - De Fabrique - Winnaar Innovatie Award

Aftermovie

Thumbnail for YouTube video with ID: PS0lYIOUDMc

Inspiratie en reflectie

De Waardefabriek was een samensmelting van inspiratie en expertise, een broeinest voor vernieuwers in duurzaamheid en technologie. Hier wisselden professionals inzichten uit over ESG-implementatie en de nieuwste ontwikkelingen in Tax Technology, waardoor het een vruchtbare grond werd voor leren en netwerken.

Elk gesprek en elke sessie droeg bij aan een dieper begrip van de dynamische wereld van duurzaam ondernemen, en vormde een belangrijk podium voor het uitwisselen van ideeën die de toekomst van zakendoen zouden kunnen vormgeven.

Presentaties teruglezen?

Dat kan! Download de presentaties direct via onderstaande knop. Let op: de download start automatisch in je browser, en is terug te vinden in je download map op je computer of op je bureaublad.

Let op: Alleen voor deelnemers van de Waardefabriek

De Waardefabriek - Innovator of the year bekendmaking

Winnaar Tax Innovator Award 2023 is geworden: Van Oers

Gefeliciteerd Van Oers Accountancy & Advies met de Tax Innovator Award 2023! Wij zijn verheugd om Jeroen Mathijssen en zijn collega's van harte te feliciteren met het behalen van de prestigieuze Tax Innovator Award 2023! Jullie toewijding aan innovatie in de fiscale/accountancy wereld is bewonderenswaardig en heeft duidelijk vruchten afgeworpen.

Deze erkenning onderstreept jullie voortdurende inzet voor excellentie en vooruitgang binnen de sector.

ESG Opleidingen

 • Gratis webinar: Introductie ESG en CSRD

  Gratis webinar: Introductie ESG & CSRD

  12 december

  Begin je duurzaamheidsreis nu. Schrijf je in voor ons lunchwebinar op 12 december en ontdek de basis van ESG en CSRD. Als bonus krijg je een PE-punt!

  Workshop ESG verander- en stakeholdermanagement

  Workshop ESG verander- en stakeholdermanagement

  25 januari

  Heb je soms het idee dat je een roepende in de woestijn bent als het gaat om het behalen van jullie duurzaamheidsdoelen? Deze workshop biedt je handvatten waarmee je organisatie én stakeholders mee krijgt!

  € 365.- excl. BTWMeer informatie
  Gratis webinar: Introductie ESG en CSRD

  Webinar Dubbele Materialiteit CSRD

  8 februari 2024

  Ontdek de essentie van de CSRD. Deze nieuwe regelgeving eist van organisaties een uitgebreide dubbele materialiteitsanalyse. Maar wat houdt dit in? En belangrijker, hoe implementeer je het effectief?

 • Certified ESG Management opleiding

  Certified ESG Management

  29 februari 2024

  Wil je meer grip op de complexe materie en vooral handvatten waarmee je ESG stevig verankert in jouw organisatie? Deze opleiding voorziet in theoretische én praktische kennis. De opleiding wordt afgesloten met een examen waarmee je het certificaat CSR Management behaalt.

  € 2750,- Excl. BTWMeer informatie
  ESG Essentials opleiding

  Online Cursus ESG Essentials

  4 PE Punten

  Wil jij ook een belangrijke rol spelen in de ESG-transformatie van jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de Cursus ESG Essentials. Deze opleiding helpt je om ESG-strategieën te ontwikkelen en te implementeren en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

  395,- Excl. BTWMeer informatie
  Workshop ESG verander- en stakeholdermanagement

  Aan de slag met Dubbele Materialiteit

  4 NBA Punten

  Leer in onze interactieve workshop hoe je een dubbele materialiteitsanalyse uitvoert. Ontdek hoe je stakeholders identificeert, materiële onderwerpen formuleert conform ESRS-standaarden en de impact, risico's en kansen bepaalt. Verrijk je kennis met praktische oefeningen.

Bekijk alle ESG opleidingen

Fiscale Opleidingen

 • Tax Talks

  E-learning: Tax Talks

  Met een vaste frequentie bovenop de actualiteit, nascholing volgen waar en wanneer het jou uitkomt en hiermee direct je PE-punten halen. Dat is Tax Talks. Hét e-learning abonnement van Sdu Licent.

 • REP

  Het Register Estate Planning

  Dé community voor estate planners. Wij bieden actuele ontwikkelingen en vakkennis om onze leden te ondersteunen bij het verbeteren van hun klantadvies.

 • Gratis webinar: Introductie ESG en CSRD

  Gratis webinar: Introductie ESG & CSRD

  12 december

  Begin je duurzaamheidsreis nu. Schrijf je in voor ons lunchwebinar op 12 december en ontdek de basis van ESG en CSRD. Als bonus krijg je een PE-punt!

Bekijk het opleidingenaanbod

Meer informatie?

Voor meer informatie over de data, inschrijving en praktische zaken omtrent de Sdu ESG-opleidingen, neem gerust contact op met onze afdeling opleidingen via 070 - 378 96 97 of via opleidingen@sdu.nl. Voor inhoudelijke informatie over deze opleidingen, neem gerust contact op met één van onze accountmanagers