Letselschade domein

Nieuw: Letselschade bij Sdu

Na onderzoek is gebleken dat de letselschadespecialist zijn/haar informatie uit diverse (en dure) bronnen haalt. Dat is nu verleden tijd. Wij bieden een totaalpakket. Wij nodigen u uit om kennis te maken met Tijdschrift letselschade in de rechtspraktijk (TLP) en OpMaat Letselschade.

Tijdschrift letselschade in de rechtspraktijk (TLP)

  • signaleert ontwikkelingen en relevante jurisprudentie.
  • houdt u op de hoogte van (het voortraject van) aankomende wetgeving.
  • behandelt onderwerpen vanuit verschillende relevante invalshoeken: juridisch, medisch, rekenkundig en vanuit verzekeringsrecht.
  • is zeer praktisch: casusgericht, leesbaar en direct toepasbaar in de praktijk.

Ontvang nu voor 25 euro de eerst komende nummers bij u op de mat!

 

 

OpMaat Letselschade

Met OpMaat Letselschade hebt u toegang tot een overzichtelijke, multidisciplinaire en actuele juridische database op het gebied van letselschaderecht. De volgende bronnen zijn opgenomen in OpMaat Letselschade: «JA» (Jurisprudentie Aansprakelijkheid), relevante delen uit <<JAR>> (Jurisprudentie Arbeidsrecht), Sdu Commentaar Vermogensrecht, Tijdschrift letselschade in de rechtspraktijk (TLP), Nieuwsberichten, Europese richtlijnen en verordeningen, Wet- en regelgeving en Officiële publicaties.

De meerwaarde van OpMaat Letselschade zit in de grondige selectie van relevant nieuws en de praktische toelichting hierop. Probeer het een maand uit en verzeker u zo van de laatste en belangrijke vakinformatie op het gebied van letselschaderecht.

Probeer OpMaat Letselschade nu gratis uit

Meer lezen over dit nieuwe domein? Download de factsheet hier, en lees het op uw gemak terug

 

Geselecteerd voor de letselschadespecialist: