Hoe kan ik een product retour sturen?

Als u een product retour zendt, kunt u de volgende stappen doorlopen:

  1. Vraag een retourformulier aan.
  2. U kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourformulier aanvragen. Zie ook onze leveringsvoorwaarden, artikel I.3.1 en I.3.2. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
  3. Vul de reden in waarom u het product retour wilt sturen (bijvoorbeeld: beschadigd, misdruk/ bindfout, foutieve levering, oude druk, voldoet niet, enz)
  4. Als de reden is 'reeds geannuleerd' moet u een kopie van uw annuleringsopdracht meesturen, samen met uw bestelling en het retourformulier.
  5. Als uw aanvraag door ons wordt gehonoreerd, ontvangt u het definitieve retourformulier. Uw bestelling stuurt u dan met dit retourformulier naar ons op.
  6. Als u de volledige zending binnen 14 dagen na levering terugstuurt, hoeft u de factuur voor de retourgestuurde uitgave(n) niet te betalen. U krijgt geen bevestiging van deze retourzending.
  7. Als u meerdere uitgaven heeft besteld, en u stuurt niet alle uitgaven terug, moet u wel de volledige factuur betalen. Wij storten het bedrag van de retour gestuurde uitgave(n) dan automatisch binnen drie maanden terug op uw rekening. U ontvangt voor dit bedrag een credit-factuur