Naar de inhoud

TAP Scriptieprijs

De TAP Scriptieprijs plaatst kwalitatief hoogwaardige masterscripties van talentvolle arbeidsrecht studenten in de schijnwerpers, zodat deze in de belangstelling komen te staan van advocaten en juristen binnen het arbeidsrecht.

Student die wettenbundels aan het lezen is
Student thuis bij een ipad

TAP Scriptieprijs 2023

Alle inzendingen voor de TAP Scriptieprijs 2023 worden op dit moment beoordeeld. Binnenkort maken we hier de winnaar bekend. Inzenden is niet meer mogelijk.

Wat kun je winnen?

De auteur van de beste masterscriptie op het gebied van arbeidsrecht wint een bedrag van €500. Ook krijg je de mogelijkheid een artikel te schrijven op basis van je masterscriptie, dit artikel wordt geplaatst in het Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk (TAP).

Vrouw met blond haar studeert buiten met de Sdu Wettenbundel
 • De TAP Scriptieprijs is belangrijk, omdat jonge auteurs niet vroeg genoeg kunnen gaan deelnemen aan het arbeidsrechtelijke debat. Door te publiceren doe en denk je mee!

  Man met bruin haar en een bril in pak
  Mr. P.G. (Paul) VesteringAdvocaat en partner bij Stibbe

Ontmoet de jury

De jury van de TAP Scriptieprijs bestaat uit 3 arbeidsrecht experts uit de praktijk, die ook nauw betrokken zijn bij het onderwijs.

 • Glimlachende vrouw met donkere krullen
  mr. dr. Samiha SaidMedewerker Wetenschappelijk Bureau (Civiel) bij de Hoge Raad, redactielid TAP en Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs.
 • Man met bruin haar en een bril in pak
  mr. Paul VesteringAdvocaat en partner bij Stibbe, redacteur TAP en redactielid Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch, en raadsheer plaatsvervanger bij het Hof Arnhem-Leeuwarden.
 • Man in pak met grijs haar en bril
  prof. mr. Cees LoonstraHoogleraar Arbeidsrecht aan Erasmus Universiteit Rotterdam, en adviseur bij Boontje Advocaten & Mediators.