VNG Magazine + app (abonnement)

VNG Magazine is het enige officiële orgaan van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het toonaangevende vakblad binnen het lokaal bestuur. VNG Magazine bestaat uit en tweewekelijks magazine, een tweewekelijkse nieuwsbrief en een actuele website.

  • Tijdschrift
  • Bestelcode A00011
Omschrijving
VNG Magazine is het enige officiële orgaan van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en al jaren het toonaangevende vakblad binnen het lokaal bestuur. VNG Magazine bestaat uit en tweewekelijks magazine, een tweewekelijkse nieuwsbrief en een actuele website.

In VNG Magazine leest u zowel actueel nieuws als achtergronden en opiniërende artikelen die van belang zijn voor iedereen die bij het lokaal bestuur betrokken is. Ook wordt informatie gegeven over de activiteiten van de VNG.

Voor wie is de VNG Magazine bestemd?
Burgemeesters, wethouders en raadsleden, gemeentesecretarissen en andere leidinggevenden bij gemeenten. Daarnaast circuleert VNG Magazine op departementen, bij de provincies, waterschappen, gewesten en bij de politieke partijen. VNG Magazine is ook een belangrijke informatiebron voor organisaties die zich richten op gemeente-instellingen.

Samenstelling/redactie
Journalisten, die hun nieuws vergaren via de VNG, uit gemeenten, het parlement en uit vele andere bronnen.

Recht op een gratis abonnement?
De VNG zorgt zelf actief voor gratis verzending van VNG Magazine naar het huisadres van lokale bestuurders, ministers en staatssecretarissen, en leden van de Eerste en Tweede Kamer. Neem contact op met VNG indien u wel tot een van deze groepen behoort, maar VNG Magazine nog niet ontvangt.

Bent u een administratieve of bestuursambtenaar in schaal tien of hoger? Dan kunt u een gratis abonnement aanvragen. Ga naar www.vng.nl en meld u aan.
Product details
Bestelcode A00011
Productsoort Tijdschrift
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.vngmagazine.nl
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

VNG Magazine + app (abonnement)
excl. btw € 145,00 incl. btw € 153,70
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht