Vakinformatie voor de notaris

Vakinformatie voor de notaris

 

Als notaris heeft u niet alleen een essentiële rol in het opstellen van notariële akten, maar vervult u ook een belangrijke adviesrol voor uw klanten. Om deze rol te kunnen vervullen wilt u snel toegang hebben tot volledige, actuele en betrouwbare informatiebronnen. Sdu helpt u hierbij, zodat u zich weer bezig kunt houden met het adviseren van uw klant.

Nieuw: Al jaren biedt Sdu Modellen voor het Notariaat Persoon- en Familierecht. Maar vanaf nu zijn er ook Modellen voor het Notariaat Ondernemingsrecht. Deze module biedt standaard teksten voor het opstellen van statuten ten behoeve van de oprichting van verenigingen, stichtingen en BV’s, en voor het leveren van aandelen.

Onmisbaar voor de notaris: een direct toegankelijke informatiebron voor alle kennis en praktische inzichten over het notariaat. Via OpMaat voor het notariaat kunt u rechtstreeks zoeken in alle relevante wet- en regelgeving, officiële publicaties en jurisprudentie.

 

Nieuwsgierig geworden naar OpMaat voor het Notariaat?

Probeer nu gratis uit

X Sluiten

Aanvullend advies en aanvraagformulier OpMaat

Wilt u meer informatie of een proefabonnement aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OpMaat uitproberen of wilt u een op maat gemaakte aanbod?

* Verplichte velden

 

Advies op maat nodig? 

  • Elke notaris is anders, wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.
  • Neem nu contact op!

Tijdschriften voor de notaris: