WPNR online (abonnement)

Behoefte aan een complete digitale bron van alle jaargangen WPNR? Met de online WPNR.nl hebt u in enkele muisklikken het gewenste artikel op uw scherm. Met een archief van de afgelopen 16 jaar is WPNR.nl dé bron voor vakinhoudelijke informatie.

  • Online
  • Bestelcode WPNRNL
Omschrijving
Behoefte aan een complete digitale bron van alle jaargangen WPNR? Met de online WPNR.nl hebt u in enkele muisklikken het gewenste artikel op uw scherm. Met een archief van de afgelopen 19 jaar is WPNR.nl dé bron voor vakinhoudelijke informatie.

De bron voor vakinhoudelijke informatie!

Een compleet digitaal archief
Naast het vertrouwde WPNR op papier is WPNR.nl uw oplossing wanneer u digitale informatie binnen uw organisatie gebruikt. Met de uitgebreide zoekfuncties loopt u razendsnel door een schat van informatie aan 19 jaar WPNR-geschiedenis en vindt u direct het gewenste artikel op onderwerp, auteursnaam, publicatiedatum en/of rubriek. Ook kunt u de resultaten exporteren naar bijvoorbeeld uw eigen Word- of Powerpointdocument. Wel zo handig als u een zo'n efficiënt mogelijke praktijk ambieert. En als extra service vindt u op WPNR.nl de volledige inhoud van het meest recente editie van WPNR nog voordat hij bij u op de mat valt. Ook wordt u automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe publicaties van Sdu Uitgevers.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met onze afdeling Sales: 070 378 93 13 of sales.juridisch@sdu.nl.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode WPNRNL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://https://opmaat.sdu.nl/notariaat
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

WPNR online (abonnement)
excl. btw € 376,00 incl. btw € 454,96
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht