Uw bestelling

Sdu Commentaar Arbeidsrecht 2017
excl. btw € 270,90

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Commentaar Arbeidsrecht 2017

Editie 2017, thematisch geordend

prof. mr. W.A. Zondag, prof. mr. dr. A.R. Houweling, mr. P.G. Vestering

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch biedt actueel, diepgaand en praktisch commentaar. Gezaghebbende auteurs hebben commentaren geschreven op ruim 300 wetsartikelen die relevant zijn voor uw dagelijkse arbeidsrechtpraktijk. Het Sdu Commentaar Arbeidsrecht thematisch gaat dieper dan alle andere commentaren.

  • Boek
  • 3492 pagina's
  • Bestelcode 9789012398794
Omschrijving
Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch biedt actueel, diepgaand en praktisch commentaar. Gezaghebbende auteurs hebben commentaren geschreven op ruim 300 wetsartikelen die relevant zijn voor uw dagelijkse arbeidsrechtpraktijk. Het Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch gaat dieper dan alle andere commentaren en is daarom ook een onmisbare aanvulling voor iedere arbeidsrecht expert.

Thematische indeling
Door een indeling in thema’s sluit Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, krijgen de ruimste aandacht. Binnen een thema becommentariëren auteurs artikelen volgens een vaste structuur, a.d.v. wetgeving, rechtspraak, literatuur én relevantie voor de praktijk.

Editie 2017
Alle commentaren zijn volledig bijgewerkt met oog op de vorig jaar in werking getreden Wet werk en zekerheid. De sluitingsdatum van deze druk is 1 oktober 2016. Alle commentaren zijn tot aan deze datum geactualiseerd en verrijkt met relevante rechtspraak en literatuur.

Binnen het thema ‘Ontslaggronden’ is in deze druk een uitgebreid commentaar opgenomen op art. 669 BW Boek 7. In dit commentaar is ruime aandacht besteed aan de ontslaggronden a t/m h, waaronder bedrijfseconomisch ontslag en ontslag wegens langdurige ziekte. Tevens is de Wet flexibel werken (Wfw) volledig opgenomen en becommentarieerd in deze druk.

Online
Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch is ook online beschikbaar.

U kun ook kiezen voor een abonnement en ontvang 15% korting.
Product details
Bestelcode 9012398797
Productsoort Boek
Aantal pagina's 3492
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2017, thematisch geordend
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 30-11-2016
NUR code 825
Serie naam Sdu Commentaar
Auteur(s) prof. mr. W.A. Zondag prof. mr. dr. A.R. Houweling mr. P.G. Vestering
Editie 2017