OpMaat Privacyrecht losse bronnen

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Opmaat Privacyrecht Plus (Online+app)

    Met OpMaat Privacyrecht krijg je niet alleen toegang tot actueel nieuws en een uitgebreide juridische databank, maar ook praktische uitleg en handige tools per onderwerp. In documenten kun je direct navigeren naar achterliggende wetsartikelen, uitspraken, literatuur en tools, en vervolgens eenvoudig weer terugkeren. OpMaat Privacyrecht zorgt voor een complete en multidisciplinaire informatiestroom op het gebied van privacyrecht. Alle losse bronnen zijn hier te verkrijgen.

    Lees verder
    • Online
    • |
    • Bestelcode SDUPRIVOL
    € 1.439,68 Vanaf € 1.569,25
  2. Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming (online)

    Sdu Commentaar AVG is een oriëntatie- en naslagwerk in één. Je krijgt een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de juridische sector. Aan de hand van een logische en heldere opbouw komen de auteurs binnen enkele pagina's tot de kern. Zo vind je snel de informatie die je nodig hebt.

    Lees verder
    • Online
    • |
    • Bestelcode COMWBPOL
    Gratis Vanaf Gratis
  3. Sdu Commentaar AVG. Editie 2021

    Sdu Commentaar AVG is een zeer complete publicatie met praktisch en diepgaand commentaar op artikelen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze editie van het Sdu Commentaar AVG heeft de redactie zich bij de bespreking van de kernproblematiek van een artikel steeds gebaseerd op de overwegingen uit de AVG.

    Lees verder
    • Boek
    • |
    • 22 aug. 2021
    • |
    • Bestelcode 9789012407335
    € 136,21 € 148,47
  4. Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (online + app + tijdschrift)

    Het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens, «JBP» bevat uitspraken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Bij dit abonnement hoort tevens de folio editie van «JBP». De AVG dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en andere Europese verordeningen passeren de revue.

    Lees verder
    • Online
    • |
    • Bestelcode JBP+OL
    € 761,00 Vanaf € 829,49
  5. Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (online + app)

    De online van «JBP» bevat een selectie aan jurisprudentie op het gebied van de Wet bescherming persoonsgegevens en aanverwante wet- en regelgeving. De AVG dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en andere Europese verordeningen passeren de revue.

    Lees verder
    • Online
    • |
    • Bestelcode JBPERSOL
    € 609,00 Vanaf € 663,81
  6. «JBP» Select

    «JBP» Select omvat een selectie van de 25 meest invloedrijke uitspraken op het terrein van bescherming van persoonsgegevens, vanaf 2003 tot de zomer van 2023. Het betreft zowel uitspraken van het Hof van Justitie van de Europese Unie, als het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en van Nederlandse rechters.

    Lees verder
    • Boek
    • |
    • 8 dec. 2023
    • |
    • Bestelcode 9789012409315
    € 38,85 € 42,35
  7. Sdu Nieuws Privacyrecht Online

    Met Sdu Nieuws Privacyrecht word je dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het privacyrecht.

    Lees verder
    • Online
    • |
    • Bestelcode NWSPRIV
    € 349,00 Vanaf € 380,41
  8. De AVG toegelicht voor verenigingen en stichtingen

    De Algemene Verordening Gegevensbescherming is met veel publicitaire aandacht en campagnes vanuit de overheid op 25 mei 2018 in werking getreden. Ook non-profitorganisaties, zoals muziekverenigingen, kerkelijke genootschappen, andere organisaties op levensbeschouwelijke grondslag, politieke partijen en amateursportverenigingen hebben hiermee te maken, maar een goede ondersteuning hiervoor ontbreekt vaak. De AVG toegelicht voor verenigingen en stichtingen is speciaal voor de bestuurders van non-profitorganisaties en bevat een handzame, praktische uiteenzetting van de nieuwe wetgeving in toegankelijke taal.

    Lees verder
    • Boek
    • |
    • 14 nov. 2019
    • |
    • Bestelcode 9789012405300
    € 35,38 € 38,56

11 producten

Van laag naar hoog sorteren