Burgerlijk Procesrecht

Sdu biedt de civielrechtelijke jurist een uitgebreid portfolio met actuele en betrouwbare vakinformatie op het gebied van het Burgerlijk Procesrecht, het rechtsgebied dat noodzakelijk is om een proces tot een goed einde te laten komen.

Burgerlijk Procesrecht
Direct naar de webshop

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het Burgerlijk Procesrecht. Met ons platform OpMaat bent u verzekerd van een complete ondersteuning voor een juiste procesvoering. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

De PO Deal - alle mogelijkheden op een rij

12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

Met de PO Deal heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om juridische bijeenkomsten te volgen. U heeft keuze uit meer dan 350 kwalitatieve cursussen, evenementen, congressen en opleidingen.

U weet precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien alle vrijheid en flexibiliteit om cursussen in te plannen. U kunt dus op een makkelijke manier uw punten behalen.

Meer informatie & brochure

Meer informatie over burgerlijk procesrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van burgerlijk procesrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
burgerlijk procesrecht

Burgerlijk Procesrecht

Het burgerlijk procesrecht, ook wel afgekort tot BPR, valt onder het privaatrecht en regelt de verhoudingen tussen de partijen in een civiele procedure. Het omvat de vormvoorschriften en procedureregels waarmee in een civiele procedure wordt gewerkt. Sdu houdt u altijd op de hoogte van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot dit dynamische rechtsgebied. Maak nu kennis met al onze producten binnen het Burgerlijk procesrecht.